Παρασκευή 5 Απρίλη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
Η Χρυσή Αυγή είναι ανεπιθύμητη

Ανακοίνωση - καταγγελία, με αφορμή εκδήλωση των φασιστοειδών για διανομή τροφίμων το Σάββατο μόνο σε Ελληνες

Eurokinissi

Η Χρυσή Αυγή είναι ανεπιθύμητη στη Ζάκυνθο, τονίζει το Εργατικό Κέντρο Ζακύνθου, με αφορμή την επίσκεψη βουλευτή της Χρυσής Αυγής στη Ζάκυνθο, το Σάββατο 6 Απρίλη, αλλά και την πρόθεση του ναζιστικού μορφώματος να μοιράσει τρόφιμα και ρούχα «μόνο σε Ελληνες ανέργους».

Στην ανακοίνωσή του το Εργατικό Κέντρο Ζακύνθου, μεταξύ άλλων, σημειώνει:

«Με αφορμή την ομιλία βουλευτή της Χρυσής Αυγής το Σάββατο σε συγκέντρωση στο νησί μας, το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου Ζακύνθου καταγγέλλει στη ζακυνθινή κοινωνία τους φασίστες, ναζιστές της Χρυσής Αυγής.

Κανένας βουλευτής της Χρυσής Αυγής να μην έρθει στο νησί μας. Είναι ανεπιθύμητοι οι υμνητές του Χίτλερ, του Μεταξά, του Παπαδόπουλου. Κανένας να μη δεχτεί την ελεημοσύνη από τα τσιράκια των εφοπλιστών και των βιομηχάνων. Ο λαός μας δεν είναι ζητιάνος, αγωνίζεται και διεκδικεί αυτό που του ανήκει. Οι εργαζόμενοι που παράγουν τον πλούτο είναι οι μόνοι που έχουν δικαίωμα να τον καρπωθούν.

Είναι το μακρύ χέρι της άρχουσας τάξης. Σήμερα χτυπάνε τους μετανάστες και προετοιμάζονται για το εργατικό - λαϊκό κίνημα και τους αγώνες που έρχονται ενάντια στην αντεργατική, αντιλαϊκή πολιτική της ΕΕ και της τρικομματικής κυβέρνησης της χώρας μας».

Ανάλογες ανακοινώσεις εξέδωσαν, το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων και Εργαζομένων στον Τουρισμό και Επισιτισμό, το Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων Ιδιωτικού Τομέα, ο Σύνδεσμος Οικοδόμων Ζακύνθου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ