Παρασκευή 5 Απρίλη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙΚΟΤΡΟΦΩΝ ΕΣΤΙΑΣ ΤΕΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ
Πρωτιά και αυτοδυναμία για τις δυνάμεις του ΜΑΣ

Πρωτιά και αυτοδυναμία κατέκτησαν οι δυνάμεις του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών (ΜΑΣ) με το ψηφοδέλτιο της Πανσπουδαστικής ΚΣ στο Σύλλογο Οικότροφων Εστίας του ΤΕΙ Χαλκίδας, στις εκλογές που έγιναν την περασμένη Τετάρτη.

Στις εκλογές ψήφισαν 192 σπουδαστές, 3 ψηφοδέλτια ήταν άκυρα και 3 λευκά. Ελαβαν: Πανσπουδαστική ΚΣ 102 ψήφους, ποσοστό 56,35% και 3 έδρες στο ΔΣ, ΔΑΠ 40 ψήφους, ποσοστό 22,09% και μια έδρα και ΠΑΣΠ 36 ψήφους, ποσοστό 19,88% και μια έδρα.

Οι δυνάμεις του ΜΑΣ αναφορικά με το αποτέλεσμα των εκλογών τόνισαν μεταξύ άλλων: «Παρά τη μοιρολατρία, τη λογική της εύκολης "λύσης" και του "τίποτα δεν αλλάζει" οι εστιακοί στέλνουν μήνυμα ισχυροποίησης του Συλλόγου τους. Ο Σύλλογος Οικοτρόφων Εστίας όλο το προηγούμενο διάστημα έδωσε τη μάχη για τους ξεσπιτωμένους, για αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης, για εστίες που να καλύπτουν τις ανάγκες των σπουδαστών, πάλεψε παρά τις αδυναμίες του για κάθε μικρό και μεγάλο πρόβλημα που απασχολεί τη ζωή των σπουδαστών, συμμετείχε σε απεργιακές κινητοποιήσεις στο πλάι των ταξικών δυνάμεων και του ΠΑΜΕ. Συνεχίζουμε ισχυροποιώντας το Σύλλογό μας, οργανώνοντας την πάλη μας για μόρφωση - ζωή - δουλειά σύμφωνα με τις ανάγκες μας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ