Παρασκευή 5 Απρίλη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΝΕΟΛΑΙΑ
Εκδηλώσεις της ΚΝΕ
Σήμερα, Παρασκευή

Η Τομεακή Οργάνωση Α' Αθήνας, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του 7ου Διαμερίσματος (Πανόρμου 59), με θέμα «Ζωή ολόκληρη όχι με δόσεις - πες ΟΧΙ σε όλα τα ναρκωτικά».

Η ΟΒ ΑΕΙ Λάρισας, στο αμφιθέατρο της βιοχημείας, με θέμα «Γραμμή ενσωμάτωσης ή ανατροπής; Η πείρα της Αργεντινής». Ομιλητής Θοδωρής Αναπλιώτης, γραμματέας του Συμβουλίου Περιοχής Θεσσαλίας της ΚΝΕ.

Η OB Κτηνιατρικής Καρδίτσας, με θέμα «Η αγροτική οικονομία και το μέλλον των αποφοίτων της Κτηνιατρικής».

H ΟΒ ΜΗΠΕΡ Πολυτεχνείου Κρήτης, στις 2 μ.μ., με θέμα «Οι εξελίξεις στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και οι θέσεις του ΚΚΕ». Ομιλητής Μιχάλης Καπετανάκης, στέλεχος του ΚΚΕ.

Αύριο, Σάββατο

Οι Οργανώσεις Ηλιούπολης, στις 6 μ.μ., στο παράρτημα του Συνδικάτου Οικοδόμων Ηλιούπολης, με θέμα «έχουν οι αγώνες αποτέλεσμα σήμερα; Τι αγώνες χρειαζόμαστε σήμερα;». Ομιλητής Γιώργος Τάτσης, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

Οι Οργανώσεις Βύρωνα, με θέμα «Ζωή ολόκληρη όχι με δόσεις - πες ΟΧΙ σε όλα τα ναρκωτικά».

Οι Οργανώσεις σε Λούτσα και Ραφήνα, με θέμα «αλλάζει ο κόσμος; με μεταρρύθμιση ή επανάσταση;». Ομιλητής Γιώργος Σκουρλής, μέλος του Συμβουλίου Περιοχής την ΚΝΕ.

Η Τομεακή Οργάνωση Πολυτεχνείου Ξάνθης, στις 7.30 μ.μ., στην αίθουσα Α1 (ΠΡΟΚΑΤ), με θέμα «Οι εξελίξεις στον κλάδο των κατασκευών, οι θέσεις του ΚΚΕ». Ομιλητής Γ. Κολλάρος, μέλος της Νομαρχιακή Επιτροπής Ξάνθης του ΚΚΕ, καθηγητής στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών Ξάνθης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ