Τρίτη 9 Απρίλη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΝΕΟΛΑΙΑ
Εκδηλώσεις της ΚΝΕ
Σήμερα, Τρίτη

Νομαρχιακή Οργάνωση Φλώρινας, 3 μ.μ., στο μικρό αμφιθέατρο του πανεπιστημίου, θέμα «Μαρξιστές δάσκαλοι: Δημήτρης Γληνός, Ρόζα Ιμβριώτη, Μέλπω Αξιώτη - Ο ρόλος του παιδαγωγού στις μέρες μας». Ομιλητές Ιφιγένεια Βαμβακίδου, καθηγήτρια του τμήματος Νηπιαγωγών και Εύη Τσαχειρίδου, στέλεχος της ΚΝΕ.

ΟΒ ΣΔΟ ΤΕΙ Κοζάνης, 3 μ.μ., στο μικρό αμφιθέατρο, θέμα «Αλήθειες και ψέματα για την οικονομική κρίση». Ομιλητής Ν. Στολτίδης, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

ΟΒ Πανεπιστημίου στην Ορεστιάδα, 12 το μεσημέρι, αμφιθέατρο Α, θέμα «οι εξελίξεις στην αγροτική οικονομία - Ποιες δυνατότητες υπάρχουν προς όφελος του λαού - Η πρόταση του ΚΚΕ». Ομιλητής Χρήστος Τρέλλης, γεωπόνος, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης του ΚΚΕ.

ΟΒ Κοινωνικής Διοίκησης Κομοτηνής, 6 μ.μ., «ΣΤΕΚΙ» (περιοχή φρουρίου), θέμα πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ. Ομιλητής Αργύρης Μπαλέρμπας, μέλος του Συμβουλίου Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης της ΚΝΕ.

ΟΒ ΣΤΕΦ Λάρισας, θέμα «Αντιμετώπιση της ανεργίας και της αναδουλειάς στον κλάδο των κατασκευών. Η πρόταση του ΚΚΕ για την ανάπτυξη του κλάδου». Ομιλητής Γιώργος Βαλώζος, μέλος του Συμβουλίου Περιοχής Θεσσαλίας της ΚΝΕ.

Οργάνωση ΤΕΙ Τρικάλων, θέμα «Αντιμετώπιση της ανεργίας και της αναδουλειάς στο κλάδο των κατασκευών. Η πρόταση του ΚΚΕ για την ανάπτυξη του κλάδου». Ομιλήτρια Ειρήνη Πετράκη, αρχιτέκτονας, στέλεχος του ΚΚΕ.

ΟΒ Πολυτεχνείου Βόλου, θέμα «Γραμμή ενσωμάτωσης ή ανατροπής; Η πείρα της Αργεντινής». Ομιλητής Θοδωρής Αναπλιώτης, γραμματέας του Συμβουλίου Περιοχής Θεσσαλίας της ΚΝΕ.

ΟΒ Δικτύων Βόλου, θέμα «Νέοι δρόμοι για την ενημέρωση, νέοι δρόμοι για τη χειραγώγηση». Ομιλητής Αχιλλέας Σίμος, μέλος του Γραφείου Περιοχής Θεσσαλίας της ΚΝΕ.

OB ΠΤΕΑ-ΙΑΚΑ Βόλου, θέμα «Oι εξελίξεις στην ειδική αγωγή και οι θέσεις του ΚΚΕ». Ομιλήτρια Θεοδώρα Δριμάλα, μέλος της Πανελλαδικής Γραμματείας Εκπαιδευτικών του ΠΑΜΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ