Πέμπτη 11 Απρίλη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
24ωρο
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Γιάννης Γιάνναρης
Γιάννης Γιάνναρης
φωτό 2

Στη μνήμη των συντρόφων ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΦΛΩΡΑΚΗ και ΔΙΟΝΥΣΗ ΤΖΙΒΡΑ, οι Λεωνίδας Χατζηγεωργίου, Κωνσταντίνος Χονδρούλης και Σπύρος Τζίβρας προσφέρουν στο ΚΚΕ 150 ευρώ.

***

Φωτό 1

Στη μνήμη του αξέχαστου ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗ (Αλέκου Ψηλορείτη) από την Κάτω Βιάννο Κρήτης, στελέχους του ΚΚΕ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, αξιωματικού του ΔΣΕ και, για πολλά χρόνια, διευθυντή του Ρ/Σ «Φωνή της Αλήθειας», προσφέρω στο Κόμμα μας 100 ευρώ για το 19ο Συνέδριο και εύχομαι επιτυχίες στις εργασίες του.

Ευανθία Αγγουράκη

***

Στη μνήμη των αξέχαστων συντρόφων, μελών της ΚΕ του ΚΚΕ, ΗΛΙΑ ΚΑΡΑ, ΛΕΩΝΙΔΑ ΣΤΡΙΓΚΟΥ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΥΦΑΝΤΗ, για το 19ο Συνέδριο του Κόμματος προσφορά 50 ευρώ.

Ν. Σ.

***

ΦΩΤ. 2

Στη μνήμη των αξέχαστων συντρόφων, μελών της ΚΕ του ΚΚΕ, ΝΙΚΟΥ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ, ΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑΝΝΑΡΗ, για το 19ο Συνέδριο του Κόμματος προσφέρω 50 ευρώ.

Γ. Μ.

***

φωτό 1

Στη μνήμη της μητέρας μου, ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΥ, που γεύτηκε και πλήρωσε ό,τι όλες οι Μάνες των αγωνιστών. Εφυγε πριν 12 χρόνια. Επίσης στη μνήμη του αδελφού μου ΝΙΚΟΥ ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΥ και της αδελφής μου ΕΥΣΤΑΘΙΑΣ, προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ για την τιμή και τους αγώνες του, μέσω ΚΟΒ Χαϊδαρίου.

Η κόρη της, Μαρία Κυριαζοπούλου - Καντερέ

***

φωτό 1

Στη μνήμη του αδερφού μου ΚΩΣΤΑ ΜΥΛΩΝΑ, πολιτικού μηχανικού, στελέχους του ΚΚΕ στην Πάτρα, που έφυγε από τη ζωή στις 28/8/2001, προσφέρω, μέσω της ΚΟΒ Προσφυγικών 100 ευρώ, προς τιμή του 19ου Συνεδρίου.

Η αδελφή του

Μαρία Μυλωνά


ΥΦΑΝΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΥΦΑΝΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΜΥΛΩΝΑΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΜΥΛΩΝΑΣ

ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗΣ (ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ)
ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗΣ (ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ)

Νίκος Κυριακίδης
Νίκος Κυριακίδης

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΤΖΙΒΡΑΣ
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΤΖΙΒΡΑΣ

Χαρίλαος Φλωράκης
Χαρίλαος Φλωράκης

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ