Πέμπτη 11 Απρίλη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΘΗΝΑΣ
Στις 16 Απρίλη αρχίζουν οι εκλογές

Την Τρίτη, 16 Απρίλη, ξεκινούν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέας διοίκησης στο Σύλλογο Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας και ολοκληρώνονται στις 23/4. Οι εργαζόμενοι θα μπορούν να ψηφίζουν καθημερινά στα γραφεία του Συλλόγου (Αγ. Φιλοθέης 5Β - πλ. Μητροπόλεως) από τις 11 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα.

Η «Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία Εμποροϋπαλλήλων» (ΔΑΣΕ), που είχε και την ευθύνη της διοίκησης του Συλλόγου, καλεί τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν μαζικά στις αρχαιρεσίες και να ενισχύσουν αποφασιστικά την παράταξη.

«Ψηφίζουμε ΔΑΣΕ για να διεκδικήσουμε από καλύτερες θέσεις: Πλήρη σταθερή εργασία για όλους. 35ωρο - 7ωρο - 5θήμερο, νομοθετική κατοχύρωση της Κυριακής αργίας, μισθούς και συντάξεις που να καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες μας, δημόσια Κοινωνική Ασφάλιση για όλους, αποκλειστικά δημόσια δωρεάν Υγεία και Παιδεία.

Γιατί αγωνίζεται σταθερά να γίνει πράξη αυτό που λέει και το καταστατικό του σωματείου μας να καταργηθεί η εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, για μια οργάνωση της κοινωνίας τέτοια που να ικανοποιούνται οι ανάγκες των εργαζομένων.

Γιατί αμφισβητούμε την ασυδοσία των πολυεθνικών και του κεφαλαίου να καθορίζουν τη ζωή μας, για να κτίσουμε την κοινωνική Συμμαχία της εργατικής τάξης με τους αυτοαπασχολούμενους, τη φτωχή αγροτιά, τις γυναίκες και τη νεολαία», υπογραμμίζεται στη διακήρυξη της Παράταξης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ