Παρασκευή 6 Απρίλη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
Τηλεόραση
Πρόστιμα για παράνομες δικτυώσεις

Πρόστιμα για παραβιάσεις που αφορούν στις δικτυώσεις ραδιοφωνικών σταθμών επέβαλε και χτες - όπως και σε προηγούμενη συνεδρίασή του - το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης.

Οι παραβιάσεις διαπιστώθηκαν από έλεγχο που διενήργησε το ΕΣΡ, για τις παράνομες δικτυώσεις σε ραδιοφωνικούς σταθμούς της Αττικής και σε σταθμούς της Θεσσαλονίκης, με τους οποίους δικτυώνονται.

Στο ΣΚΑΪ επιβλήθηκε πρόστιμο συνολικού ύψους 6 εκατ. δρχ. για τις τρεις ημέρες που καταγγέλλονται παραβιάσεις. Συγκεκριμένα ανά 2 εκατ. για τις ημερομηνίες 7, 8, 9 του Φλεβάρη 2001. Τρία εκατομμύρια (1 εκατ. τη μέρα) επιβλήθηκαν στο ραδιοφωνικό σταθμό «Ζήτα» Θεσσαλονίκης.

Σε 6 εκατ. δρχ. ανέρχεται και το πρόστιμο που επιβλήθηκε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Planet» για παραβιάσεις δικτυώσεων στις ημερομηνίες 7, 8, 9 του Φλεβάρη 2001. Στο ραδιοφωνικό σταθμό Θεσσαλονίκης «Ράδιο Πλανήτης» για τις τρεις αυτές ημέρες επιβλήθηκε πρόστιμο 3 εκατ. δρχ.

Στα θέματα της χτεσινής ημερήσιας διάταξης του ΕΣΡ περιλαμβάνονταν και υποθέσεις που αφορούν στο ασυμβίβαστο. Το ΕΣΡ ανέβαλε τη συζήτηση, ενόψει της επικείμενης αναθεώρησης του Συντάγματος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ