Τρίτη 28 Μάη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΖΑΓΟΡΑΣ - ΜΟΥΡΕΣΙΟΥ ΠΗΛΙΟΥ
Παρέδωσαν κτίριο πολυιατρείου σε ιδιώτες της Υγείας

Οι παρατάξεις των ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ στο Δημοτικό Συμβούλιο της Ζαγοράς - Μουρεσίου Πηλίου ήρθαν σε συμφωνία και ψήφισαν, από κοινού, την παράδοση του δημοτικού κτιρίου όπου λειτουργούσε το πολυιατρείο Κισσού σε ιδιωτική εταιρεία παροχής Υγείας (!) ενεργώντας στο πλαίσιο της γενικότερης πολιτικής των κυβερνήσεων και της ΕΕ, που εμπορευματοποιεί και ιδιωτικοποιεί την Υγεία.

Από τον αγροτικό γιατρό που εργάζεται εκεί η Δημοτική Αρχή ζήτησε να αποχωρήσει και στις αντιδράσεις που προέβαλε του είπε ότι θα του βρει ένα άλλο μέρος να μείνει.

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» κατήγγειλε την απόφαση στο Δημοτικό Συμβούλιο και καλεί τους εργαζόμενους της περιοχής, τα σωματεία και τους αγροτικούς συλλόγους να προστατέψουν τη δημοτική περιουσία, αλλά και το δικαίωμα στην υγεία. Να παλέψουν για αναβάθμιση των υπηρεσιών του πολυιατρείου Κισσού και του Κέντρου Υγείας Ζαγοράς, καθώς και του Νοσοκομείου Βόλου, για αποκλειστικά Δημόσια και Δωρεάν Υγεία, με κατάργηση κάθε επιχειρηματικής δράσης.

Να σημειώσουμε ότι η Δημοτική Αρχή, όχι μόνο δε βρέθηκε μαζί με το λαό της περιοχής στη μαζική και δυναμική κινητοποίηση που οργάνωσαν, πριν από λίγο καιρό, 18 φορείς, που παλεύουν μέσω της Λαϊκής Επιτροπής, για την αναβάθμιση των υπηρεσιών Υγείας - κάλυψη των κενών σε γιατρούς και άλλο προσωπικό στο Κέντρο Υγείας Ζαγοράς - και για κατάργηση όλων των χαρατσιών στον τομέα της Υγείας, αλλά στάθηκε απέναντι στους φορείς και συκοφαντούσε την κινητοποίησή τους...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ