Παρασκευή 31 Μάη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΣΑΤΑ
Μπορούν να αλλάξουν οι συσχετισμοί

Καθημερινά με όλες τους τις δυνάμεις οι υποψήφιοι και οι φίλοι της «Ενωτικής Προοδευτικής Συνεργασίας» δίνουν τη μάχη του ψηφοδελτίου στις πιάτσες και τα στέκια των αυτοκινητιστών, ώστε να εκφραστούν και στην κάλπη ενόψει των επικείμενων εκλογών στο ΣΑΤΑ, τα θετικά βήματα που κατέγραψε η παράταξη όλο το προηγούμενο διάστημα.

Οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στο Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αθήνας και την εκλογή αντιπροσώπων για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αυτοκινητιστών, διεξάγονται στις 2, 3 και 4 Ιούνη στο θέατρο ΠΕΡΟΚΕ (πλ. Καραϊσκάκη) από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ και οι ταξιτζήδες ψηφίζουν με την ταυτότητά τους ή την άδεια αυτοκινητιστή ή το βιβλίο μεταβολών, με μειωμένη συνδρομή στα 20 ευρώ. Οι αγωνιστικές - αντιμονοπωλιακές δυνάμεις συμμετέχουν στις εκλογές μέσα από το ψηφοδέλτιο της «Ενωτικής Προοδευτικής Συνεργασίας» με επικεφαλής τον Παναγιώτη Μαυρίκη.

Το μήνυμα που στέλνουν οι δυνάμεις της ΠΑΣΕΒΕ στους αυτοαπασχολούμενους ταξιτζήδες είναι πως «δεν υπάρχουν περιθώρια για μοιρολατρία. Καμιά επανάπαυση, καμιά αναμονή. Αγωνιστικά μπορούμε να μπλοκάρουμε τα μέτρα». Σε προκήρυξη που μοιράζουν μαζικά το τελευταίο διάστημα, επισημαίνεται η ανάγκη να τιμωρηθεί η «πρασινογάλαζη» πλειοψηφία του Συνδικάτου που από κοινού με την κυβέρνηση, τους «μαντράδες» και τους μεγαλο-επιχειρηματίες του τουριστικού κλάδου, επεξεργάζονται νέα σχέδια σε βάρος του αυτοαπασχολούμενου ταξιτζή, όλων εκείνων που η μισή και η μία άδεια ταξί, είναι απλώς μια ακριβοπληρωμένη θέση εργασίας, που τους εξασφαλίζει ένα πενιχρό μεροκάματο. Καλούνται επίσης να «μαυρίσουν» και όσους εμφανίζονται ως «ακομμάτιστοι» και «ανένταχτοι» και μέχρι προ ολίγου ήταν χειροκροτητές της σημερινής ηγεσίας του Συνδικάτου αλλά και το ψηφοδέλτιο που έχει την ανοιχτή στήριξη της φασιστικής Χρυσής Αυγής. «Να μην επιτρέψουμε στους φασίστες να βρωμίσουν με την παρουσία τους το σωματείο», υπογραμμίζει η ανακοίνωση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ