Τρίτη 4 Ιούνη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
«Σεντόνι» μέσω... Περιστερίου για ΠΑΟΚ

Eurokinissi

Από τα Γιάννενα και μέσω... Περιστερίου ο ΠΑΟΚ κατάφερε την τελευταία αγωνιστική να εξασφαλίσει την πρωτιά στα φετινά πλέι οφ της Super League και να εξασφαλίσει τη συμμετοχή στα προκριματικά του Champions League. Οι Θεσσαλονικείς έκαναν το καθήκον τους και - με ανατροπή - επικράτησαν του ΠΑΣ στα Γιάννενα με 2-1. Παράλληλα ευνοήθηκαν και από το αποτέλεσμα της έτερης αναμέτρησης όπου ο Ατρόμητος αν και έπαιξε τον (κακό) Αστέρα Τρίπολης «μονότερμα» χάνοντας αρκετές ευκαιρίες, κόλλησε στο 0-0.

Τ' αποτελέσματα: ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ 1-2 (31' Ντε Βινσέντι πεν. - 70' Κατσουράνης, 74' Σίλντενφελντ), Ατρόμητος - Αστέρας Τρίπολης 0-0. Η ειδική βαθμολογία: ΠΑΟΚ 13, Ατρόμητος 10, Αστέρας 8, ΠΑΣ 7.

  • Ο ΠΑΟΚ θα συμμετέχει στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League του ομίλου των μη πρωταθλητών και θα αγωνιστεί στις 30-31/7 (κλήρωση 19 Ιούλη). Εάν αποκλειστεί θα συνεχίσει στα πλέι οφ του Europa League. Το «καλό» εισιτήριο του οποίου κατέκτησε ο δεύτερος Ατρόμητος (κλήρωση 9/8, 22 και 29/8 οι αγώνες). Ο Αστέρας Τρίπολης θα πάρει μέρος στον 3ο προκριματικό γύρο της ίδιας διοργάνωσης (1 και 8 Αυγούστου οι αγώνες, 19/7 η κλήρωηση). Το «χειρότερο» εισιτήριο πήρε - ως τελευταίος - ο ΠΑΣ αφου θα συμμετέχει στον 2ο προκριματικό γύρο (κλήρωση στις 24/6 και οι αγώνες 18 και 25/7.)
  • Ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν ο μεγάλος κερδισμένος, στην πρεμιέρα των play offs της Football League. αφού επικράτησε με 1-0 εκτός έδρας του Ηρακλή και σε συνδυασμό με το 1-1 της Νίκης Βόλου με τον Παναιτωλικό πήρε κεφάλι στη βαθμολογία με 4 βαθμούς, ενώ ακολουθούν Παναιτωλικός 2, Νίκη Βόλου 1, Ηρακλής 1. Την Τετάρτη (5/6) θ' αναμετρηθούν Παναιτωλικός - Ηρακλής, Ολυμπιακός Βόλου - Νίκη Βόλου.
  • Οι αποκαλυπτικές δηλώσεις του Δ. Σαλπιγγίδη για τα όσα έζησε αυτός και οι συμπαίκτες του το τελευταίο διάστημα (κυρίως με τις αντιδράσεις των οπαδών) ίσως και (θα έπρεπε να) έχουν επισκιάσει ό,τι συνέβει στην αυλαία των play offs της Super League. Και δεν αφορούν μόνο τον ΠΑΟΚ αλλά εν γένει την πραγματικότητα του εμπορευματοποιημένου ποοσφαίρου. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής, παραδέχτηκε πως στο τέλος δεν ένιωσε «χαρά και ικανοποίηση, αλλά ανακούφιση » κάνοντας λόγο για συνθήκες ζούγκλας.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ