Τρίτη 4 Ιούνη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
«Σφράγισαν» το ραντεβού

Eστω και δυσκολότερα του αναμενομένου, καθώς και οι δυο έδειξαν σημάδια κούρασης... δίνοντας δικαιώματα στους αντιπάλους τους, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός σφράγισαν χτες το ραντεβού τους για το φετινό τελικό του πρωταθλήματος. Επικράτησαν του Ρεθύμνου (80-67) και του Πανιωνίου (64-62) αντίστοιχα, για τρίτη φορά στη σειρά των ημιτελικών, και έτσι από την ερχόμενη Παρασκευή αναμένεται να αρχίσουν τις καθοριστικές κόντρες για τον τίτλο του φετινού πρωταθλητή.

Εχοντας για μια ακόμη φορά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του αλλά παίζοντας πολύ καλύτερα στην τέταρτη περίοδο ο Ολυμπιακός, με κορυφαίο τον Βασίλη Σπανούλη (15π), πέρασε νικηφόρα από το Ρέθυμνο όπου η τοπική ομάδα για 30' δυσκόλεψε το έργο των φιλοξενουμένων. Καλύτερος των γηπεδούχων ήταν ο Πέτγουει (12).

Ντέρμπι έγινε στη Ν. Σμύρνη, με τον Παναθηναϊκό να ανεβάζει την απόδοσή του στο Β' μέρος όπου βρήκε τις λύσεις από τους Διαμαντίδη, Κάρι, Λάσμε για την πολύ καλή άμυνα ζώνης των γηπεδούχων προκειμένου να φθάσουν στην αγχωτική νίκη. Οι «κυανέρυθροι» έχοντας τον Νίκο Παπά για άλλη μια φορά σε καλή ημέρα δημιούργησαν αρκετά προβλήματα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ