Σάββατο 8 Ιούνη 2013 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΜΕ
Εκδήλωση ενάντια στα ναρκωτικά

Στο πλαίσιου του εργατικού τουρνουά ποδοσφαίρου, η Γραμματεία Νέων του ΠΑΜΕ, πραγματοποιεί εκδήλωση - ημερίδα με θέμα:«Ούτε σκληρά ούτε μαλακά, ούτε φτηνά ούτε ακριβά. Ασυμβίβαστοι με τη ναρκωκουλτούρα». Θα λάβουν μέρος εκπρόσωποι από θεραπευτικές κοινότητες, το ΕΣΥΝ και σωματεία. Επίσης, θα παραβρεθούν και θα χαιρετίσουν άνθρωποι από το χώρο του αθλητισμού.

Καλεί λοιπόν όλες τις ομάδες που συμμετέχουν στο τουρνουά ποδοσφαίρου, τα σωματεία, τους συλλόγους σπουδαστών στα ΙΕΚ, τους σπουδαστές των ΕΠΑΣ, των ΟΑΕΔ, τους συλλόγους γονέων Αθήνας να πάρουν μέρος. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12/6, ώρα 19:00 στο ΚΥΒΕ Περιστερίου Εθνάρχου Μακαρίου 1 (προέκταση της Λένορμαν).

  • Με τη φάση των 12, συνεχίζεται το εργατικό τουρνουά ποδοσφαίρου που διοργανώνει η Γραμματεία Νέων του ΠΑΜΕ. Οι νοκ άουτ αναμετρήσεις θα διεξαχθούν την Κυριακή 16/6, στο γήπεδο του Ιλιον (Λεωφόρος Χασιάς 130). Τα ζευγάρια -όπως προέκυψαν από τη σχετική κλήρωση- που θα διεκδικήσουν την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση είναι: TASTY - WIND, ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ - ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ και ANEΡΓΟΙ από ΗΛΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ, ΝΟΥΝΟΥ - Σ.Ε. CEVA LOGISTICS, NEWREST - ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΛΟΓΙΣΤΩΝ, ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ - FORTHNET και η νικήτρια ομάδα του αγώνα ΣΥΝΦΑ - SAINT GEORGE'S LYCABEΤTOYS, ο οποίος θα γίνει αύριο (17:30, Ιλιον).

Τ' αποτελέσματα της προηγούμενης φάσης ήταν: ΣΕΤΗΠ - WIND 7-2, ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ - ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ και ANEΡΓΟΙ από ΗΛΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ 6-6 (στα πέναλτι 4-2), ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΛΟΓΙΣΤΩΝ - ΝΟΥΝΟΥ 4-4 (στα πέναλτι 4-2), FORTHNET - ΟΜΑΔΑ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ Ν/Α 11-8, ΚΕΘΕΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΟΣΤΟΣ 1 - NEWREST 2-10, ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ - ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ 4-25, TASTY - ΚΕΘΕΑ ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗ ΝΟΣΤΟΣ 2 7-4.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ