Παρασκευή 19 Νοέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
Επιλογές
Μουσικές συναντήσεις

 

«Χοροί» για τέσσερα χέρια από τις Λ. Δάκα - Ε. Παπαγεωργοπούλου
«Χοροί» για τέσσερα χέρια από τις Λ. Δάκα - Ε. Παπαγεωργοπούλου
Στον κύκλο εκδηλώσεων για το γιεορτασμό των 2.600 χρόνων από την ίδρυση της Μασσαλίας από τους Ελληνες, που διοργανώνει το Γαλλικό Ινστιτούτο, περιλαμβάνονται οι δύο συναυλίες, που θα δώσει το συγκρότημα έθνικ μουσικής «Dupain» σήμερα (10.30μμ) και αύριο (11μμ), στην «Πινακοθήκη» (Αγ. Θέκλας 5, Ψυρρή).

  • Χοροί για τέσσερα χέρια, από σήμερα στο «Χαφ Νοτ» (Τριβωνιανού 17, Μετς), όπου οι Λίλυ Δάκα και Ευσταθία Παπαγεωργοπούλου παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα με έργα που αφορούν όχι δύο αλλά τέσσερα χέρια... στο πιάνο. Το πιανιστικό ντουέτο θα ερμηνεύσει έργα Σούμπερτ, Μπραμς, Ντβόρζακ, Ντεμπισί και Μιγιό.
  • Αυθεντικό παραδοσιακό φλαμένκο της Ανδαλουσίας, από τους «Ρομάνι» σήμερα (11.15μμ), για μια ακόμη βραδιά, στο «Ασαντέ» (Δαμάρεως 78, Παγκράτι). Στον ίδιο χώρο, αύριο το ινδιάνικο συγκρότημα «Τακιγιάκτα» παρουσιάζει ένα πρόγραμμα με ινδιάνικα τραγούδια των Ανδεων και παραδοσιακά κομμάτια της Λατινικής Αμερικής. Την Κυριακή, στην ίδια σκηνή το μουσικό σχήμα «Περιστασιακό Ονειρο» παρουσιάζει έντεχνες οργανικές συνθέσεις και τραγούδια του.
  • Στον «Αέρα» (κεντρική πλατεία Πετρούπολης) σήμερα εμφανίζεται το σχήμα «Βαβυλώνα», ενώ αύριο τη σκυτάλη θα πάρουν οι «Αέρα Πατέρα» κομίζοντας και φρέσκα κομμάτια από τη νέα δισκογραφική δουλιά τους «Ολα δικά μας είναι» που ακόμη δεν έχει κυκλοφορήσει. Τη συναυλία θ' ανοίξουν οι «Λοστ Μπόντις».
  • Ροκ - μπλουζ διαδρομές από τον Δημήτρη Παναγόπουλο και την «Aura», σήμερα και αύριο (11μμ), στο «Ελληνικόν» (Τζουμαγιάς 1, Κορυδαλλός). Θα παρουσιάσουν κομμάτια από τη δισκογραφία του τραγουδοποιού και τραγούδια της διεθνούς ροκ - μπλουζ σκηνής.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ