Τετάρτη 12 Ιούνη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
FOOTBALL LEAGUE
Καθοριστική στροφή

Υπό τη σκιά των όσων έγιναν στο Αγρίνιο - με τον τραυματισμό ποδοσφαιριστή (αλλά και άλλων εκτρόπων που είχαν προηγηθεί σε άλλα γήπεδα) - την ένσταση και τις μηνύσεις της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου καθώς και τις διάφορες δηλώσεις, συνεχίζονται σήμερα τα play offs στην Football League.

Τ' αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής μπορεί να αποδειχθούν καθοριστικά στην τελική έκβαση για το διακυβευόμενο (1η θέση, άνοδο στη Super League). Ο πρωτοπόρος Παναιτωλικός υποδέχεται τη Νίκη Βόλου, η οποία μόνο με «διπλό» θα διατηρήσει μαθηματικές ελπίδες. Οι Αγρινιώτες με νίκη ισχυροποιούν τη θέση τους και έρχονται πιο κοντά στην επίτευξη του στόχου τους. Πολύ περισσότερο, αν ο Ολυμπιακός Βόλου δεν κερδίσει τον Ηρακλή.

Στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας, η νίκη (ειδικά αν κερδίσει ο Παναιτωλικός) αποτελεί μονόδρομο για «ερυθρόλευκους» και «κυανόλευκους». Για τους γηπεδούχους, ώστε να μη χάσουν (καθοριστικά) πολύτιμο έδαφος, στο κυνήγι της πρωτιάς. Για τους φιλοξενούμενους, ώστε να μην - ουσιαστικά - αποχαιρετήσουν τον στόχο τους.

Το πρόγραμμα (20.00, OTE TV ): Ολυμπιακός Βόλου - Ηρακλής, Παναιτωλικός - Νίκη Βόλου. Η ειδική βαθμολογία: Παναιτωλικός 8, Ολυμπιακός Βόλου 5, Ηρακλής 4, Νίκη Βόλου 2.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ