Παρασκευή 5 Ιούλη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Eχασε Καραγκούνη ... πήρε Μέντεζ

Η ξαφνική αλλαγή στάσης της πρώην ομάδας του αγγλικής Φούλαμ που αποφάσισε να του προτείνει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο άλλαξε τα δεδομένα στην υπόθεση της μεταγραφής του Γιώργου Καραγκούνη στον Παναθηναϊκό. Ο Ελληνας παίκτης έχοντας απορρίψει την πρόταση ομάδας από την Αυστραλία ετοιμαζόταν να πει το ναι στους πράσινους, ωστόσο το τηλεφώνημα απ' το Λονδίνο με το οποίο του γνωστοποιήθηκε η πρόθεση της Φούλαμ να τον κρατήσει στο ρόστερ της (πέρσι αναδείχθηκε απ' τους καλύτερους παίκτες της ομάδας) τον έκανε να απαντήσει αρνητικά στο «τριφύλλι». Την ίδια ώρα πάντως, ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του πολιτογραφημένου Ολλανδού μέσου Μέντεζ Ντα Σίλβα για τα επόμενα 3 χρόνια. Ο παίκτης που βρισκόταν στην Αθήνα για τα τυπικά (εξετάσεις, υπογραφή συμβολαίου) θα μεταβεί στην Ολλανδία για να ενσωματωθεί στην ομάδα που προετοιμάζεται εκεί.

  • Μετά την χτεσινή παρουσίαση του Αργεντίνου μεσοεπιθετικού Αλεχάντρο «Τσόρι» Ντομίνγκεθ σειρά παίρνει για σήμερα και ο Σλοβάκος Βλαντιμίρ Βάις για να παρουσιαστεί επίσημα από τον Ολυμπιακό. Την ίδια ώρα, ρευστό παραμένει το θέμα του Ράφικ Τζιμπούρ που εκτός της πρότασης από τουρκική ομάδα και αντίστοιχη από Ντουμπάι δέχθηκε κρούση και από τον ΠΑΟΚ.
  • Στον Αρη ανήκει από χτες ο 23χρονος επιθετικός Μιχάλης Μανιάς που αγωνιζόταν πέρσι με την φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στην Football League πετυχαίνοντας 20 γκολ. Επίσης, οι κίτρινοι συμφώνησαν και με τον ομογενή από την Αυστραλία τερματοφύλακα Νικ Μπουζάνη.
  • Παίκτης του Απόλλωνα Σμύρνης και επίσημα είναι ο Τάσος Τσοκάνης, καθώς ανακοινώθηκε η απόκτησή του από την αθηναϊκή ομάδα.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ