Σάββατο 6 Ιούλη 2013 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Αντίο από «Σόφο»

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης μετά από ένα χρόνο παρουσίας του στον Παναθηναϊκό, αποτελεί παρελθόν από το «τριφύλλι». Υπενθυμίζεται πως ο Ελληνας σέντερ είχε υπογράψει πέρυσι συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, ωστόσο αποχαιρέτησε πιο σύντομα τους «πράσινους» καθώς δεν αποδέχτηκε τη μείωση αποδοχών που του πρότεινε ο Παναθηναϊκός.

  • Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Απόλλωνα Τσόχλα για τα επόμενα δύο χρόνια.
  • Ο Νίκος Ζήσης μετακομίζει στο Καζάν για λογαριασμό της Ούνιξ με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο για 1+1 χρόνια. Προπονητής της ρωσικής ομάδας είναι ο ομοσπονδιακός τεχνικός Αντρέα Τρινκέρι.
  • Απέναντι στην ανανεωμένη Μάλαγα, στο ΣΕΦ, θ' αρχίσει την προσπάθεια υπεράσπισης των κεκτημένων στην Ευρωλίγκα ο κάτοχος του τίτλου Ολυμπιακός όπως προέκυψε από τον καταρτισμό του προγράμματος για τους αγώνες της Α' φάσης. Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός θα παίξει στην έδρα της ομάδας που θα προκριθεί από τα προκριματικά.
  • Η εθνική ομάδα νέων ανδρών ηττήθηκε από τη Σλοβενία με σκορ 72-73 στον πρώτο φιλικό αγώνα που έδωσε στα πλαίσια της προετοιμασίας της ενόψει του φετινού Ευρωμπάσκετ νέων που αρχίζει την επόμενη βδομάδα.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ