Σάββατο 6 Ιούλη 2013 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
«Καμπάνα» με αντιδράσεις για Χατζηθεοδώρου

Με ποινή έξι αγωνιστικών για τα όσα συνέβησαν στον αγώνα της Α' φάσης της Α2 ανδρών μεταξύ του Νηρέα Λαμίας και του ΑΝΟ Γλυφάδας τιμωρήθηκε χτες ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου από τον αθλητικό δικαστή της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας.

Σύμφωνα με την απόφαση του αθλητικού δικαστηρίου ο πολύπειρος πολίστας του Νηρέα Λαμίας δε θα αγωνιστεί στους πέντε αγώνες του Α' γύρου της τελικής φάσης, αλλά και στον πρώτο αγώνα του Β' γύρου.

Ωστόσο το γεγονός ότι η ποινή για τον παίκτη του Νηρέα ανακοινώθηκε μόλις στο... παραένα της έναρξης των αγώνων για τους ομίλους της Α2 που θα κρίνουν την άνοδο, οδήγησε την ομάδα της Λαμίας να εκδώσει ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για «έγκλημα κατά του συλλόγου».

  • Καταρτίστηκε το πρόγραμμα προετοιμασίας της Εθνικής ανδρών πριν τη συμμετοχή της στο φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου της Βαρκελώνης. Η αποστολή αναμένεται να αναχωρήσει την Πέμπτη 11 Ιούλη για τη Βουδαπέστη όπου το τριήμερο από 12 έως και 14/7 θα παίξει με Ουγγαρία, Γερμανία και Μαυροβούνιο τρία δυνατά τεστ προκειμένου να βγουν τα τελικά συμπεράσματα πριν την έναρξη των υποχρεώσεων (19 Ιούλη).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ