Σάββατο 6 Ιούλη 2013 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Π. ΚΑΜΜΕΝΟ: Με βάση το δημοσίευμα των «Νέων» για την υπεράκτια εταιρεία την οποία φέρεται να έχει ο επικεφαλής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Π. Καμμένος, ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου έδωσε εντολή στους οικονομικούς εισαγγελείς να διερευνηθεί η υπόθεση για τυχόν φορολογικές παρανομίες.

ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΙΚΑΙΑΣ συνεχίζει να νοσηλεύεται ο Κ. Σακκάς που ξεκίνησε την απεργία πείνας στις 4 Ιούνη που έληγε η λεγόμενη προσωρινή του κράτηση. Κατηγορείται για συμμετοχή στην αυτοαποκαλούμενη οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς». Στη νέα γνωμάτευση της γιατρού Ολγας Κοσμοπούλου που τον εξέτασε, σημειώνεται ο «εξαιρετικά υψηλός βαθμός επικινδυνότητας» της κατάστασης της υγείας του απεργού πείνας Κ. Σακκά «με πιθανότητα εμφανίσεως μη αναστρέψιμων για τον οργανισμό βλαβών, που αυξάνεται εκθετικά όσο η αποχή από την σίτιση παρατείνεται». Ο κρατούμενος απεργός έχει απωλέσει πάνω από 15% του σωματικού του βάρους που είχε όταν ξεκίνησε την αποχή από την τροφή.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ βρισκόταν χτες σε εξέλιξη στην Ηπειρο για τον εντοπισμό δραστών οι οποίοι δε σταμάτησαν σε σήμα αστυνομικών, «γάζωσαν» το περιπολικό και εξαφανίστηκαν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ