Σάββατο 6 Ιούλη 2013 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Πήρε Μπεργκ για 3 χρόνια ο ΠΑΟ

Ως παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να λογίζεται ο Μάρκους Μπεργκ ο οποίος πέρασε από τις ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με το «Τριφύλλι». Πλέον, το μόνο που απέμεινε είναι να ανακοινωθεί επίσημα από την ΠΑΕ. Μάλιστα, ο Σουηδός επιθετικός είχε και μια πρώτη γνωριμία με τον πρόεδρο της ομάδας Γιάννη Αλαφούζο, ενώ χθες αργά το απόγευμα επρόκειτο να αναχωρήσει για την Ολλανδία προκειμένου να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή. Την ίδια ώρα, με απρόοπτα συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας. Ο Κώστας Αποστολόπουλος θα μείνει εκτός δράσης για 3-4 βδομάδες εξαιτίας του τραυματισμού του στο φιλικό με την Χέδερλαντ.

  • Ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ Ολυμπιακός η ημερομηνία διεξαγωγής του σπουδαίου εκτός έδρας φιλικού με τη Βαλένθια που θα γίνει στις 10 Αυγούστου στο Μεστάγια. Πρόκειται για ένα πολύ δυνατό τεστ, με τον τεχνικό των Πειραιωτών, Μίτσελ, να έχει την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα λίγο πριν την επίσημη έναρξη των υποχρεώσεων της ομάδας. Εξάλλου, το νταμπλ αλλά και την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ έθεσε ως στόχο της ομάδας το νέο μεταγραφικό απόκτημα ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός Βλαντιμίρ Βάις που παρουσιάστηκε χτες επίσημα.
  • Τετ α τετ με τους «παλιούς» είχε ο Χουμπ Στέφενς χτες κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της ομάδας, αφού όπως έδειξε ο νέος τεχνικός του ΠΑΟΚ στηρίζει πολλά σε αυτούς για το χτίσιμο της ομάδας που θέλει. Ετσι είχε μια ιδιαίτερα επικοινωνία με τους Γκαρσία, Λίνο, Λόρενς, Τζιόλη, Σαλπιγγίδη, Κλάους Αθανασιάδη κατά τη διάρκεια των ασκήσεων αλλά ειδικά προς το τέλος της προπόνησης.
  • Ο 29χροννος Γάλλος επιθετικός Φελίπε Ντα Κόστα Ναμπουχάνε υπέγραψε 2ετες συμβόλαιο με την Βέροια.
  • Μετά από σχεδόν είκοσι χρόνια επιτυχημένης καριέρας και 178 γκολ ο Ηλίας Σολάκης, παίκτης μέχρι πρότινος του Ολυμπιακού Βόλου, αποφάσισε να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια σε ηλικία 38 ετών.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ