Τετάρτη 17 Ιούλη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - SUPER LEAGUE
Πρώτο δείγμα θετικό για Ολυμπιακό

Θετικά στοιχεία έδειξε ο Ολυμπιακός στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας με αντίπαλο την Σίμουρκ από το Αζερμπαϊτζάν την οποία νίκησε με 2-1. Τα γκολ για τους Πειραιώτες που είχαν πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας πέτυχαν οι Διαμαντάκος και Μήτρογλου. Κατά τα άλλα, τελειωμένες υποθέσεις για τους «ερυθρόλευκους» οι περιπτώσεις των Αμπντούν και Τζεμπούρ με την ΠΑΕ να βάζει ουσιαστικά ...πωλητήριο στους δυο παίκτες.

  • Οριστικά ο ΠΑΣ Γιάννινα δε θα συμμετάσχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις! Το CAS απέρριψε την έφεση που είχε καταθέσει η ομάδα των Ιωαννίνων κατά της απόφασης για τη μη αδειοδότησή της και ως εκ τούτου μένει εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων.
  • Ο Αρης έδειξε καλό πρόσωπο σε έναν ακόμη φιλικό προετοιμασίας επικρατώντας με 3-0 της Μπότεφ. Αγγελούδης, Αντι Ρένια και Τσουκάνης τα γκολ των «κίτρινων».
  • Η ΠΑΕ Ξάνθη ανακοίνωσε χτες την απόκτηση του 33χρονου Αργεντινού επιθετικού Εστεμπάν Σολάρι.
  • Ενα σημαντικό βήμα για να εξασφαλίσει την άδεια για την Super League έκανε χτες η ΠΑΕ Εργοτέλης που εξασφάλισε τη φορολογική ενημερότητα και αυτό που απομένει είναι και η ασφαλιστική κάτι που θα γίνει τις επόμενες μέρες, για να κατατεθεί ο φάκελος αδειοδότησης.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ