Τετάρτη 17 Ιούλη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΔΙΕΘΝΗ
«Καμπάνες» για τα στημένα

Κυρώσεις σε 20 ποδοσφαιριστές επέβαλε χτες η ιταλική δικαιοσύνη για εμπλοκή τους σε σκάνδαλο με στημένους αγώνες. Από αυτούς ξεχωρίζει η περίπτωση του Ζαν Φρανσουά Ζιλέ διεθνή γκολκίπερ της Τορίνο που τιμωρήθηκε με 43 μήνες αποκλεισμό. Κάτι που ίσως αποτελέσει και το τέλος της καριέρας του αφού είναι ήδη 34 ετών. Με την ίδια ποινή τιμωρήθηκε και ο Τζιανλούκα Γκαλάσο. Με τρία χρόνια και έξι μήνες αποκλεισμό τιμωρήθηκαν οι Ραφαέλ Μπιάνκο, Σιμόνε Μπονόμι, Φραντσέσκο Καπούτο, Ντανιέλε ντε Βέτσε, Λούκα Φούσκο, Στέφανο Γκουμπέρτι, Βιτάλι Κουτούζοφ, Αλεσάντρο Παρίσι, Ιβάν Ράισιτς, Βιντσέντο Σαντορούβο. Οι Νικόλα Μπελμόντε, Μάσιμο Μπονάνι, Κοράντο Κολόμπο, Μαριάνο Μαρτίν Ντόντα, Σαντιάγκο Λαντίνο και Βιτάντζελο Σπανταβέκια έπεσαν... στα μαλακά, αφού τιμωρήθηκαν για έξι μήνες και οι Νικόλα Στραμπέλι, Γουίλιαν Πιάνου αθωώθηκαν.

  • Επίσημη πρόταση στη Λίβερπουλ αναμένεται να καταθέσει η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία είναι διατεθειμένη να δώσει 10 εκατ. ευρώ και τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν στους «κόκκινους» για τον Λουίς Σουάρες.
  • Ο Εντινσον Καβάνι είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής της Παρί Σεν Ζερμέν. Ο 26χρονος Ουρουγουανός στράικερ υπέγραψε συμβόλαιο 5 ετών και εν συνεχεία παρουσιάστηκε, ποζάροντας με τη φανέλα με το Νο 9.
  • Ο κυρίαρχος των 800 μέτρων Κενιάτης Ντέιβιντ Ρουντίσα δε θα αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Μόσχας εξαιτίας τραυματισμού.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ