Πέμπτη 18 Ιούλη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Τριπλό ... χτύπημα για ΠΑΟ

Την ώρα που ο υψηλόσωμος φορ 22χρονος Ολανδός Τζέφρι Καστιλιόν περνούσε τις ιατρικές εξετάσεις προκειμένου να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του, ένας ακόμη παίκτης συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στους πράσινους. Ο Ισπανός Νάνο έμεινε ελεύθερος χθες απ την ομάδα του την Πονφεραντίνα και αναμένεται τις επόμενες ώρες (ίσως και σήμερα) στην Αθήνα προκειμένου να ολοκληρώσει και τυπικά τη μεταγραφή του στο «τριφύλλι». Ο Παναθηναϊκός τα είχε βρει εδώ και μέρες με τον 29χρονο ποδοσφαιριστή και το μόνο που έμεινε ήταν να εξασφαλίσει την ελευθέρας του. Την ίδια ώρα ολοκληρώθηκε και τυπικά η απόκτηση του Κουτρουμπή, ο οποίος και αυτός έμεινε χτες και επίσημα ελεύθερος απ' την ΑΕΚ με αποτέλεσμα να ανακοινωθεί η συμφωνία με τους «πράσινους» για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

  • Στην τελική ευθεία φαίνεται να μπαίνει το ξεκαθάρισμα στο έμψυχο δυναμικό του Ολυμπιακού αφού μετά τις περιπτώσεις των Τζιμπούρ και Αμπντούν που πλέον βρίσκονται προς την έξοδο, ήρθαν και οι δηλώσεις του τεχνικού των πρωταθλητών Ελλάδας Μίτσελ, ότι έχει πάρει τις αποφάσεις του για τους ποιους θα κόψει.
  • Μετά και τις επιτυχημένες ιατρικές εξετάσεις πλέον παίκτης του ΠΑΟΚ θα πρέπει να θεωρείται ο Τσέχος Τόμας Νέτσιντ που παραχωρήθηκε δανεικός για έξι μήνες από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Επίσημα δεν έχει ξεκαθαριστεί εάν υπάρχει στη συμφωνία με τη ρωσική ομάδα «οψιόν» αγοράς.
  • Σε τρεις δόσεις θα διεξαχθεί η 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League για τη νέα σεζόν η οποία είναι προγραμματισμένη για το τριήμερο 17-19 Αυγούστου. Το πρόγραμμα που δόθηκε χτες στη δημοσιότητα είναι: Σάββατο 17/8: Ατρόμητος-Εργοτέλης (19.15), Πλατανιάς-Βέροια (19.15), ΠΑΟΚ-Skoda Ξάνθη (21.30). Κυριακή 18/8: Απόλλων-Αρης (19.15), Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΣ Γιάννινα (19.15), Λεβαδειακός-Πανθρακικός (19.15), ΟΦΗ-Πανιώνιος (19.15), Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός (21.30). Δευτέρα 19/8: Καλλονή-Ολυμπιακός (21.30).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ