Κυριακή 28 Ιούλη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ
Νέα και Εκδηλώσεις

* ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τους διοργανωτές του 2ου Σκ. Τουρνουά της Παραμυθιάς για την ενημέρωση, καθώς και όλους όσους μας στέλνουν e-mail για τις δραστηριότητές τους.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα πραγματοποιηθεί το Πρωτάθλημα «Ράπιντ» στο θεατράκι της Παραμυθιάς με διοργανωτές τη Δημοτική Κοινότητα Παραμυθιάς, το Δήμου Σουλίου και την Τοπ. Επ. Σκ. Σωμ. Ανατολικής Ελλάδας.

Το νέο ραντεβού είναι για τις 18 Αυγούστου ημέρα Κυριακή και ώρα έναρξης 19.30. Ολοι οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν την ίδια ημέρα σε δύο διαφορετικούς ομίλους. Στον Α' όμιλο θα αγωνισθούν σκακιστές και σκακίστριες με Δ.Τ. Αθλητή της ΕΣΟ και στο Β' όμιλο όσοι δεν έχουν Δ.Τ.Α.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους, μικρούς - μεγάλους, ενώ θα υπάρχουν πολλά έπαθλα και μετάλλια για τους νικητές. Για άλλες πληροφορίες και συμμετοχές: Ολγα Τζαμουράνη, τηλ. 6974.762.116.

* ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ στο «Κάισσα Καφέ» τα τουρνουά Μπλιτς, που είναι αφιερωμένα στο Ελληνικό Σκακιστικό Περιοδικό. Οι αγώνες διεξάγονται στην οδό Μεσογείων 12 - ανάμεσα στους σταθμούς Μετρό, Μέγαρο Μουσικής και Αμπελόκηποι, με ώρα έναρξης 7.10 μ.μ.

Χρόνος σκέψης 3' + 2'' για κάθε παίκτη. Παράβολο συμμετοχής 5 ευρώ που ισοδυναμεί και με ποτό, καφέ ή τοστ από το μπαρ των αγώνων.

Επιτροπή αγώνων: Πέτρος Κολυβάς, Τάκης Ντουτσούλης και Μαριάννα Παγκαλή. Διοργανωτές: Πανελλήνιος ΓΣ, ΣΟ Ικαρίας και ΑΠΟ Κότινος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ