Τρίτη 23 Ιούλη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΜΟΝΑ ΖΥΓΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ

Η ΒΙΤΡΙΝΑ: «Πίσω από τη βιτρίνα της τουριστικής βιομηχανίας κρύβεται και η εκμετάλλευση (...) νέο κύμα αυθαιρεσιών και ανεργίας εις βάρος του τακτικού προσωπικού φοβούνται ότι θα δημιουργήσει η επιδότηση εκπαιδευόμενων νέων, μια ιστορία που ξεκινά από τη Μεταπολίτευση και τα σχέδια για την ανάδειξη της Ελλάδας σε τουριστικό προορισμό» (στα ΝΕΑ).

Η ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ: «"Απευθύνω έκκληση να ξανασκεφτούν την απεργία (...) Θα ταλαιπωρήσουν τον κόσμο χωρίς κανέναν λόγο", δήλωσε χαρακτηριστικά (σ.σ. ο υπουργός υγείας) σχολιάζοντας την προκήρυξη 24ωρης απεργίας από γιατρούς και νοσηλευτές» (στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ).

ΤΟ ΚΑΡΟΤΟ: «Δεν πιστεύω ότι οι τιμές θα μειωθούν εξαιτίας μιας μείωσης του συντελεστή ΦΠΑ (...) Αφορά κυρίως τις χιλιάδες μικρές επιχειρήσεις (...) αν μπαίνουν πελάτες δεν θα πέσουν άλλο οι τιμές. Αν δεν μπαίνουν, οι τιμές θα πέφτουν όσο αντέχει κάθε επιχείρηση (...) ανεξαρτήτως μικρών αλλαγών ΦΠΑ (...) η μείωση του ΦΠΑ, όμως, μπορεί να επιδράσει στα φορολογικά έσοδα. Τα οποία θα μειωθούν (...) Μην αναζητείτε οικονομική λογική. Πρόκειται για έναρξη προεκλογικής δράσης, με στοχευμένες επικοινωνιακές ενέργειες» (από άρθρο στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ).

ΤΟ ΜΑΣΤΙΓΙΟ: «Εξπρές δεσμεύσεις, κατασχέσεις, πλειστηριασμοί και πρόστιμα που θα κυμαίνονται από 300 έως 2.000 ευρώ περιλαμβάνονται σε νομοσχέδιο που κατατίθεται στη Βουλή» (στην ΗΜΕΡΗΣΙΑ).

Ο ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΣ: «Εχει καταντήσει κοροϊδία αυτή η μόνιμη υπόσχεση για ένα δίκαιο και αποτελεσματικό φορολογικό σύστημα (...) οι αλλεπάλληλες φοροεπιβαρύνσεις, τα συνεχή "χαράτσια", η κατάργηση των όποιων φορολογικών ελαφρύνσεων είχαν απομείνει και παράλληλα οι εξοντωτικές περικοπές μισθών και συντάξεων έχουν εξωθήσει τη συντριπτική πλειονότητα των φορολογουμένων σε ένα χωρίς προηγούμενο οικονομικό αδιέξοδο» (στο ΕΘΝΟΣ).

ΣΦΙΧΤΟ ΛΟΥΡΙ: «Η ελληνική προσπάθεια δεν μπορεί να στηριχθεί στις προοπτικές μεταβολής των συσχετισμών στην Ευρώπη και στον κόσμο (...) η Ελλάδα δεν μπορεί παρά να στηριχθεί στις δικές της προσπάθειες (...) αν μεταβληθούν οι συσχετισμοί και αλλάξει η οικονομική πολιτική στην Ευρώπη, καλοδεχούμενη θα είναι. Αλλά ας μην έχουμε αυταπάτες. Το μέλλον θα κριθεί εδώ, εμείς θα το προετοιμάσουμε» (στο ΒΗΜΑ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ