Τετάρτη 24 Ιούλη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΔΙΕΘΝΗ
Από Τίτο σε «Τάτα» η Μπαρτσελόνα

Ο Αργεντινός Χεράρδο «Τάτα» Μαρτίνο είναι και επίσημα ο νέος τεχνικός της Μπαρτσελόνα αντικαθιστώντας τον Τίτο Βιλανόβα με τον οποίον η συνεργασία των «μπλαουγκράνα» λύθηκε πρόσφατα με κύρια αιτία τα προβλήματα υγείας που είχε ο πρώην παίκτης και τεχνικός της ομάδας. Ο νέος τεχνικός αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο 2 ετών με την ομάδα της Καταλονίας. Μάλιστα αυτός είναι ο 4ος Αργεντινός προπονητής που κάθεται στον πάγκο της Μπαρτσελόνα μετά τους Ερέρα (1958-60, 1980-81), Ρόκε Ολσεν (1965-67) και Σέζαρ Λουίς Μενότι (1983-84).

  • Μπορεί να... πάγωσε για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, ωστόσο το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης για τον Αγγλο άσο της Τότεναμ Γκάρεθ Μπέιλι φαίνεται τις τελευταίες ώρες να αναθερμένεται και μάλιστα για τα καλά. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας «Μarca» οι τρεις πλευρές Ρεάλ, Τότεναμ και παίκτης φαίνεται να είναι πιο κοντά από ποτέ ώστε να οριστικοποιήσουν τη συμφωνία τους, με το ποσό της μεταγραφής να φθάνει κοντά στα 85 εκατ. ευρώ. Πάντως ο τεχνικός των «Σπιρουνιών» Βίλα Μπόας με δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως υπολογίζει τον Μπέιλ για την προετοιμασία της ομάδας.
  • Την ήττα με 3-2 γνώρισε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Γουακοχάμα σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στην Ασία. Μάλιστα αυτή ήταν η δεύτερη ήττα των «κόκκινων Διαβόλων» σε τρεις αγώνες που έχουν δώσει μέχρι σήμερα έχοντας στον πάγκο τον νέο τεχνικό Ντέιβιντ Μόγες.
  • Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Corriere dello Sport» Ρεάλ Μαδρίτης και Νάπολι τα «βρήκαν» στα 35 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου η δεύτερη να αποκτήσει τον Αργεντινό Γκονσάλο Ιγκουαΐν. Ο παίκτης αποτελούσε πρώτο στόχο του τεχνικού της Νάπολι Ράφα Μπενίτεθ για την κορυφή της επίθεσης, μετά την πώληση του Καβάνι.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ