Παρασκευή 20 Απρίλη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Φρικτός θάνατος για οικοδόμο και το γιο του

Φρικτό θάνατο κάτω από τα συντρίμμια μιας μεσοτοιχίας βρήκαν χθες το μεσημέρι ο 10χρονος Παναγιώτης Ξανθόπουλος και ο πατέρας του Αναστάσιος 43 ετών, σε οικοδομή κοντά στο Νέο Ρύσιο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οικοδόμος Α. Ξανθόπουλος είχε αναλάβει την ανακατασκευή και διαμόρφωση του εσωτερικού βιοτεχνικού χώρου. Χθες στη δουλιά πήρε μαζί του και το παιδί του. Λίγο πριν τη 1.30 το μεσημέρι και ενώ είχε ξεκινήσει την κατεδάφιση μεσοτοιχίας, διαπίστωσε πως τα μπάζα έπεφταν πάνω στο παιδί του και αμέσως έσπευσε να τον προστατεύσει αγκαλιάζοντάς τον. Ομως, ξαφνικά ο τοίχος έπεσε σχεδόν ολόκληρος και τους καταπλάκωσε.

Αμέσως οι άλλοι εργαζόμενοι του έργου κάλεσαν το ΕΚΑΒ, για να σώσουν τα θύματα, που, όπως φάνηκε, είχαν τραυματιστεί βαρύτατα. Λίγο αργότερα, και ενώ ο μικρός Παναγιώτης μεταφερόταν στο νοσοκομείο, ξεψύχησε. Με την είσοδό του στο νοσοκομείο, άφησε την τελευταία του πνοή και ο 43χρονος οικοδόμος.

Στο χώρο του ατυχήματος, μετέβησαν κλιμάκια της αστυνομίας και της Επιθεώρησης Εργασίας, οι οποίοι διενεργούν έρευνα για να διαπιστωθούν επακριβώς τα αίτια του δυστυχήματος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ