Τετάρτη 31 Ιούλη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΑΙΔΕΙΑ
Προφεστιβαλικές εκδηλώσεις

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του 39ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ» σε όλη τη χώρα, ενώ οι εκδηλώσεις του θα κορυφωθούν στις 19, 20, 21 Σεπτέμβρη στο πάρκο «Τρίτση». Για τις επόμενες μέρες έχουν προγραμματιστεί οι εξής εκδηλώσεις:

  • Σήμερα, Τετάρτη εκδήλωση πραγματοποιείται στη Δεσφίνα (Φωκίδα), στις 8.30 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο.
  • Αύριο, Πέμπτη εκδήλωση στο Αλιβέρι (Κάραβος) στην Εύβοια, στις 8 το βράδυ, με αφιέρωμα στον Μπ. Μπρεχτ. Ξεκινά η διήμερη προφεστιβαλική εκδήλωση στην Αταλάντη (στη Σκάλα). Την πρώτη μέρα θα πραγματοποιηθεί τουρνουά μπάσκετ, ενώ η δεύτερη μέρα περιλαμβάνει εκδήλωση ενάντια στο ρατσισμό και το φασισμό.

Ακόμα συνεχίζονται οι προβολές ταινιών για ανέργους και νέα ζευγάρια από τις Οργανώσεις της ΚΝΕ στο πλαίσιο του 39ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή».

Στο Αγρίνιο, στις 9.30 το βράδυ, στο Πολιτιστικό Στέκι του Εργατικού Κέντρου, σήμερα, η ταινία «Green street Hooligans» και αύριο, Πέμπτη «Εγώ, ο απαισιότατος».

Στη Θεσσαλονίκη, στον Εύοσμο, πίσω από το γήπεδο του Αγροτικού Αστέρα, στις 9 το βράδυ σήμερα, Τετάρτη: «Django ο Τιμωρός» και αύριο Πέμπτη «Τι έκανες στον πόλεμο, Θανάση;». Παράλληλα κάθε Πέμπτη στο χώρο θα λειτουργεί παιδότοπος από τις 7.30 μ.μ. Αύριο στον παιδότοπο έχει προγραμματιστεί αφιέρωμα στους λαούς του κόσμου με παιχνίδια, τραγούδια, μουσική, φωτογραφίες από ήθη και έθιμα από άλλες χώρες και θα προβληθεί η ταινία «ο αδερφός μου ο Αρκούδος».

Οι Οργανώσεις των ΤΕΙ και του Αιγάλεω της ΚΝΕ θα προβάλλουν την Παρασκευή 2 Αυγούστου, στις 9 το βράδυ, στην πλατεία Συντριβανίου (Κάτω Εργατικά) την ταινία «Ματωμένη Αμερική», σε σκηνοθεσία του Τζον Σέιλς με τους Κρις Κούπερ, Μαίρη Μακ Ντόναλντ, Τζέιμς Ερλ. Πρόκειται για το χρονικό μιας αιματηρής απεργίας στα ανθρακωρυχεία της Βιρτζίνια το 1920 όταν ακόμα οι εργάτες πρωτάρχιζαν να συνδικαλίζονται. Η είσοδος είναι ελεύθερη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ