Τετάρτη 31 Ιούλη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΔΙΕΘΝΗ
«Τρελός χορός» εκατ. για Μπέιλ

Σε σίριαλ του καλοκαιριού με τον τρελό χορό εκατομμυρίων που υπάρχει γύρω της έχει μεταβληθεί η υπόθεση της μεταγραφής του Γκάρεθ Μπέιλ από την Τότεναμ στη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τους Μαδριλένους να έχουν ανεβάσει σε 120 εκατ. ευρώ τη συνολική προσφορά τους για τον παίκτη και τη διοίκηση της αγγλικής ομάδας να αξιώνει 145 εκατ. ευρώ. Μάλιστα κάποιες φήμες ήθελαν ακόμα και τον ίδιο τον παίκτη να χρησιμοποιεί οικογενειακό του πρόσωπο προκειμένου να ασκήσει πίεση στη διοίκηση της Τότεναμ ώστε να ρίξει νερό στο κρασί της για να γίνει η μεταγραφή του στη Ρεάλ.

  • Πρόταση ύψους 29.000.000 ευρώ για την απόκτηση του Λούκα Μόντριτς ετοιμάζεται να καταθέσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, από τη στιγμή που το θέμα της μεταγραφής του Σεσκ Φάμπρεγκας φαίνεται να έχει «παγώσει».
  • Κατηγορούμενος για φοροδιαφυγή είναι επίσημα ο πρόεδρος της Μπάγερν, Ούλι Χένες, όπως ανακοινώθηκε χτες από τον εκπρόσωπο Τύπου της Εισαγγελίας του Μονάχου, Κεν Χέιντενραϊχ, ο οποίος ανέφερε επίσης ότι οι δικηγόροι του ισχυρού άντρα των «Βαυαρών» έχουν ένα μήνα για να απαντήσουν, μετά το δικαστήριο θα αποφασίσει αν η υπόθεση θα πάει σε δίκη ή όχι.
  • Ο Tζάκσον Μαρτίνεζ είναι πολύ κοντά στη Νάπολι καθώς σύμφωνα με το «Sky Sports» η μεταγραφή του θα στοιχίσει 40 εκατ. ευρώ. Ο Κολομβιανός στράικερ είναι ένας από τους πιο περιζήτητους παίκτες στην Ευρώπη, πετυχαίνοντας 34 γκολ σε 39 παιχνίδια για την Πόρτο.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ