Τετάρτη 31 Ιούλη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Συμφωνία ΠΑΟ για Αμπεΐντ

Σε συμφωνία με την Νιουκάστλ για το δανεισμό του διεθνή Αλγερινού μέσου της Νιουκάστλ Μεχτί Αμπεΐντ ήρθε ο Παναθηναϊκός. Ο παίκτης βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα και μάλιστα χτες αναμενόταν να κάνει την πρώτη προπόνησή του με την νέα του ομάδα. Την ίδια ώρα ο Νίκος Καρέλης είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού υπογράφοντας το συμβόλαιό του για τέσσερα χρόνια, ενώ τα πρώτα τους επαγγελματικά συμβόλαια υπέγραψαν και οι Ρισβάνης, Αναγνωστόπουλος και Αναστασόπουλος.

  • Η ΠΑΕ Αρης ανακοίνωσε την απόκτηση του Νίκου Τσουμάνη. Ο 23χρονος αριστερός μπακ βρέθηκε χτες στα γραφεία της ΠΑΕ Αρης και υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας.
  • Παίκτης της Ξάνθης και επίσημα είναι ο Αντώνης Τσιάρας, ο οποίος τη σεζόν που μας πέρασε αγωνιζόταν στη Λάρισα.
  • Τον νεαρό Τάσο Κρητικό ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα. Ο 18χρονος επιθετικός έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΛ και το τελευταίο χρονικό διάστημα λάμβανε μέρος στην προετοιμασία της ομάδας. Η ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση του Κρητικού για τα επόμενα τρία χρόνια.
  • Εκτακτη Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Πέμπτη (1/8) στα γραφεία της Super League, όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ