Παρασκευή 20 Απρίλη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Διαγωνισμοί για Ολυμπιακά έργα και Τραμ

Στην προκήρυξη δύο διαγωνισμών για την κατασκευή του Ολυμπιακού Κέντρου Αντισφαίρισης στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο (ΟΑΚΑ) και για το Σπίτι Αρσης Βαρών στα Ανω Λιόσια, προχώρησε η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Οι προκηρύξεις αφορούν:

  • Την κατασκευή ενός σταδίου χωρητικότητας 10.000 θεατών στο ΟΑΚΑ, καθώς και συμπληρωματικές εργασίες αναβάθμισης των εγκαταστάσεων. Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 12,8 δισ. δραχμών, και η προθεσμία για την υποβολή των προσφορών λήγει στις 10 του Ιούλη.

Σύμφωνα με την προκήρυξη, το έργο θα ολοκληρωθεί σε 540 ημέρες από την υπογραφή της σύμβασης.

  • Την ανέγερση κλειστού γυμναστηρίου Αρσης Βαρών χωρητικότητας 9.300 θεατών, στο οποίο θα διεξαχθούν τα αγωνίσματα της πάλης και του τζούντο. Το γυμναστήριο θα περιλαμβάνει αίθουσες προθέρμανσης και ανάπαυσης των θεατών, προπονητικούς χώρους και συγκροτήματα αποδυτηρίων, καθώς και χώρους ιατρικούς και διοίκησης για τις υπηρεσίες ασφαλείας και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 28,6 δισ. δρχ.

Η προθεσμία για την υποβολή των προσφορών λήγει στις 23 του Μάη. Σύμφωνα με τα χρονοδιαγράμματα της ΓΓΑ, το έργο θα πρέπει να ολοκληρωθεί σε 600 ημέρες από την υπογραφή της σύμβασης.

Στο μεταξύ, κλειστό διαγωνισμό για την προμήθεια τροχαίου υλικού για το έργο της κατασκευής της γραμμής του Τραμ «Ζάππειο - παραλία», προκήρυξε η εταιρία «Τραμ ΑΕ». Η αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα πρέπει να συνοδεύεται από εγγυητική επιστολή ύψους 511,8 εκατ. δρχ. Ο διαγωνισμός θα εξελιχθεί σε δύο φάσεις. Στη Β' φάση θα κληθούν να υποβάλουν προσφορά μέχρι 5 υποψήφιοι. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 25,59 δισ. δρχ. Η προθεσμία για την υποβολή των προσφορών θα λήξει στις 21 του Μάη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ