Σάββατο 3 Αυγούστου 2013 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ
Στόχος η πεντάδα για Εθνική ανδρών

Icon

Κόντρα στους οικοδεσπότες Ισπανούς (21.45 ώρα Ελλάδας), θα διεκδικήσει σήμερα η Εθνική ανδρών την 5η θέση της γενικής κατάταξης στο τουρνουά του πόλο. Η ελληνική ομάδα με μόλις μια ήττα στο ενεργητικό της μέχρι στιγμής από την Ουγγαρία που της στέρησε την πρόκριση στην τετράδα, θέλει να συνεχίσει στο ίδιο πνεύμα και να καταλάβει την υψηλότερη δυνατή θέση. Η πορεία των διεθνών μέχρι σήμερα θεωρείται αξιόλογη, παρά τον αποκλεισμό απ' την τετράδα, ενώ, ας σημειωθεί, πως στόχος της ομάδας πηγαίνοντας στη Βαρκελώνη ήταν μετά από χρόνια να κάνει ξανά αισθητή την παρουσία της. Μάλιστα μετά τη νίκη επί της Αυστραλίας, που έδωσε το δικαίωμα στην ομάδα να φιγουράρει στην πρώτη εξάδα, ήταν έκδηλη η ικανοποίηση στις τάξεις του συγκροτήματος. «Θέλω να επισημάνω πως είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι επιστρέφει η ομάδα μας με νέα παιδιά, μετά από έξι χρόνια σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Βρίσκεται εδώ στην τοπ εξάδα, δίνει δυναμικό "παρών" και δηλώνουμε ανταγωνιστικοί σε ψηλό επίπεδο», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του ομοσπονδιακού τεχνικού Σάκη Κεχαγιά, σκιαγραφώντας την πορεία της ομάδας μέχρι σήμερα.

  • Ενα ζευγάρι, που ελάχιστοι θα περίμεναν, η Ουγγαρία και το Μαυροβούνιο συνθέτουν το ζευγάρι που θα διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο (23.15 ώρα Ελλάδας).
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ: Δεν τα κατάφεραν Γκολομέεβ, Βουρνά

Mακριά από τις ατομικές τους επιδόσεις έμειναν ο Κρίστιαν Γκολομέεβ και η Κριστέλ Βουρνά στα προκριματικά των 50 μέτρων ελεύθερο και 50 μέτρων πεταλούδα αντίστοιχα, με συνέπεια να μην προκριθούν στα ημιτελικά. Στα 50 μέτρα ελεύθερο, ο Γκολομέεβ συμμετείχε στην 11η σειρά, όπου κατετάγη 7ος με χρόνο 22.62 και κατέλαβε συνολικά την 24η θέση. Eτσι για μια ακόμη μέρα συνεχίστηκαν οι μέτριες εμφανίσεις της ελληνικής αποστολής με τη μόνη διάκριση μέχρι στιγμής να θεωρείται η πρόκριση στα ημιτελικά των 200μ. πρόσθιο του Παναγιώτη Σαμιλίδη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ