Σάββατο 3 Αυγούστου 2013 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Ελεγχος αντιντόπινγκ στην Εθνική

Σε προγραμματισμένο έλεγχο ντόπινγκ υποβλήθηκε η Εθνική Ελλάδας κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας ενόψει του Ευρωμπάσκετ. Ο έλεγχος πραγματοποιήθηκε στο περιθώριο των προπονήσεων που διεξάγονται στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Τη διαδικασία την είχε ζητήσει η ίδια η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο. Εξάλλου στα αγωνιστικά ζητήματα μόλις 24ωρες κράτησε η χαρά του ομοσπονδιακού τεχνικού Ανδρέα Τρινκέρι που είδε την Πέμπτη όλους τους παίκτες να δίνουν το «παρών» στην πρόπονηση. Ο τραυματισμός του Γιάννη Μπουρούση, ο οποίος υπέστη ράγισμα στα πλευρά και θα απουσιάσει τις επόμενες ημέρες από τις προπονήσεις επανέφερε τον... πονοκέφαλο στον Ιταλό ομοσπονδιακό.

  • Στην Αθήνα έφτασε το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, ο Ματ Λοτζέσκι, ο οποίος αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις.
  • Η ΚΑΕ Πανελευσινιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Μουχάμαντ Φαγιέ για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
  • Την πρώτη της νίκη στο Πανασιατικό τουρνουά πέτυχε η Κίνα του Παναγιώτη Γιαννάκη, διαλύοντας την αδύναμη Μαλαισία με το εκκωφαντικό (αλλά όχι μη αναμενόμενο) 113-22. Μάλιστα με τη νίκη αυτή οι Κινέζοι ουσιαστικά εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ