Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Τραγικό τέλος για 19χρονο που δεν είχε εισιτήριο

Δεκαεννιάχρονος έχασε τη ζωή του, αργά το βράδυ της Τρίτης, όταν φέρεται να πήδηξε από τρόλεϊ εν κινήσει, κατά τη διάρκεια ελέγχου εισιτηρίων στο Περιστέρι, για να αποφύγει το πρόστιμο.

Το δρομολόγιο εκτελούσε τη γραμμή Ζάππειο - Αγ. Ιερόθεος, πριν τις 11 το βράδυ και η τραγωδία εκτυλίχθηκε επί της οδού Παν. Τσαλδάρη 16. Ο νεαρός μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος, αρχικά στο νοσοκομείο «Αγία Ολγα» και στη συνέχεια στο «Γεννηματάς», όπου και υπέκυψε στα τραύματά του στις 6 το πρωί της Τετάρτης. Πάντως, πολλά ερωτηματικά δημιουργούνται, σχετικά με τις - αδιευκρίνιστες ακόμα - συνθήκες του θανάτου του 19χρονου.

Σύμφωνα με περιγραφές επιβατών, υπήρξε έντονο επεισόδιο ανάμεσα στον ελεγκτή και τον 19χρονο, επειδή ο νεαρός δεν είχε εισιτήριο. Ο πρόεδρος των εργαζομένων στα τρόλεϊ σε πρωινή εκπομπή, ισχυρίστηκε ότι ο ίδιος ο νεαρός πάτησε το μπουτόν κινδύνου, άνοιξε την πόρτα και στην προσπάθειά του να φύγει πήδηξε έξω με αποτέλεσμα να χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ελεγκτής φέρεται να ζήτησε ταυτότητα, είπε ότι θα τον πάει στο τμήμα και ο νεαρός απάντησε πως δεν έχει μαζί του ταυτότητα.

Ο οδηγός και ο ελεγκτής του τρόλεϊ έχουν συλληφθεί και κρατούνται στο Τμήμα Τροχαίας Περιστερίου, ενώ διεξάγεται έρευνα για τις συνθήκες του θανάσιμου τραυματισμού. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια και χτες το απόγευμα θα οδηγούνταν στον εισαγγελέα. Στο πλαίσιο της έρευνας θα εξεταστούν επιβάτες του τρόλεϊ για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες θανάτου του 19χρονου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ