Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΝΕΟΛΑΙΑ
Αρχές Σεπτέμβρη στην Καλαμάτα

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το διήμερο Φεστιβάλ της ΚΝΕ στην Καλαμάτα, που θα γίνει στις 6 και 7 Σεπτέμβρη στο Πάρκο Λιμενικού, όπου θα μιλήσει ο Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ, Θοδωρής Χιώνης. Οι εκδηλώσεις και τις δυο μέρες θα αρχίσουν στις 8 μ.μ. και αναλυτικά το πρόγραμμά τους έχει ως εξής:

Παρασκευή 6 Σεπτέμβρη: Βιβλιοπαρουσίαση του «Ο Λένιν για τον πόλεμο και τη σοσιαλιστική επανάσταση». Συναυλία με το μαθητικό συγκρότημα StillFly. Συναυλία με τον Δημήτρη Ζερβουδάκη. Λαϊκό γλέντι με τον Νίκο Λειβαδίτη.

Σάββατο 7 Σεπτέμβρη: Στις 9 μ.μ. θα μιλήσει ο Θοδωρής Χιώνης, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ. Ακόμα: «Ο φασισμός δεν έρχεται από το μέλλον...», αφιέρωμα ενάντια στο φασισμό από μαθητές του Μουσικού Σχολείου. Συναυλία με το μαθητικό συγκρότημα «Last Resort». Συναυλία με τον Μίλτο Πασχαλίδη. Λαϊκό γλέντι με τον Γιάννη Γαλανόπουλο.

Στο χώρο θα λειτουργούν παιδότοπος και βιβλιοπωλείο της «Σύγχρονης Εποχής» καθώς και χώρος μαθητών όπου και τις δυο μέρες θα παίζεται «Κρυμμένος Θησαυρός» και θα γίνονται βιντεοπροβολές. Επίσης, θα υπάρχει ειδικός χώρος για μαθητές ηλικίας 9 έως 13 ετών όπου την Παρασκευή θα στηθεί ένα εργαστήρι αστρονομίας για παιδιά με τίτλο «Ενα παιδί μετράει τ' άστρα» και το Σάββατο θα γίνουν εκδηλώσεις με θέμα «Μέσα από το παιχνίδι γινόμαστε ομάδα».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ