Τρίτη 27 Αυγούστου 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΔΕΘ
Πανεργατικό συλλαλητήριο στις 7 Σεπτέμβρη

Στην πλατεία Αριστοτέλους στις 6 μμ

Σε ασυμβίβαστο αγώνα για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής καλεί τους εργαζόμενους το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο ενόψει της ΔΕΘ και σε μαζική συμμετοχή στο Πανεργατικό Συλλαλητήριο το Σάββατο 7 Σεπτέμβρη στην πλατεία Αριστοτέλους στις 6μ.μ.

Το ΠΑΜΕ καλεί την εργατική τάξη να διαδηλώσει και να παλέψει ενάντια στις απολύσεις και στις μειώσεις μισθών και δικαιωμάτων, ενάντια στο κλείσιμο νοσοκομείων και σχολείων. Να πει «όχι» στις ιδιωτικοποιήσεις, στους φόρους και στα χαράτσια. «Να κόψουμε το χέρι όποιου τολμήσει -σημειώνει στο κάλεσμά του- να κατασχέσει ή να βγάλει στον πλειστηριασμό σπίτι άνεργου, φτωχού εργαζόμενου ή αυτοαπασχολούμενου για χρέη στις τράπεζες».

Πλατιά σύσκεψη την Πέμπτη

Στο μεταξύ για την οργάνωση της κινητοποίησης στα Εγκαίνια της 78ης Διεθνούς Εκθεσης Θεσσαλονίκης, η Γραμματεία Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ, διοργανώνει πλατιά σύσκεψη την Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013, στις 7 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Καλεί σε μαζική συμμετοχή όλες τις συνδικαλιστικές οργανώσεις και τα συνδικαλιστικά στελέχη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ