Σάββατο 31 Αυγούστου 2013 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Στόχος τα ημιτελικά

Νέα προσπάθεια διάκρισης -μετά την τρίτη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα- ξεκινάει αύριο, η Εθνική ομάδα Νεανίδων. Θα λάβει μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, το οποίο θα διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη. Βρίσκεται στον Β' όμιλο μαζί με Σερβία, Ιταλία και Σλοβακία. Αύριο οι «γαλανόλευκες» αντιμετωπίσουν τη Σερβία (12:00) και τη Δευτέρα την Ιταλία (17:30).

Την 13μελή αποστολή στελεχώνουν οι Ελευθεριάδου, Σταματοπούλου, Β. και Ελ. Πλευρίτου, Σώρα, Καλογεράκου, Ειρ. και Μ. Πάτρα, Νανούση, Μαμόγλου, Χυδηριώτη, Ξενάκη, Νιαρχάκου. Ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας, Γ. Μορφέσης, έθεσε ως στόχο την τετράδα: «Είναι η πρώτη φορά που τα κορίτσια γεννημένα το 1996 κάνουν μια Εθνική ομάδα, οπότε πρέπει να δούμε πρώτα τις δυνατότητές μας και μετά τους αντιπάλους μας για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό. Δυστυχώς μας πιέζει ο χρόνος και δεν είχαμε τη δυνατότητα να είμαστε πολλές μέρες μαζί. Ο στόχος μας πάντα είναι να μπούμε στην τετράδα και από εκεί και πέρα βλέπουμε για το μετάλλιο».

Στον Α' όμιλο συμμετέχουν Ισπανία, Τσεχία, Γερμανία, Ουκρανία και στον Γ' όμιλο οι Μ. Βρετανία, Ουγγαρία, Τουρκία, Ρωσία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ