Τρίτη 24 Σεπτέμβρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Νεολαιίστικο μπλόκο στο φασισμό

Συναυλίες έγιναν το Σάββατο από μαθητικές Οργανώσεις της ΚΝΕ

Συναυλίες ενάντια στη δράση της Χρυσής Αυγής πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη, με πρωτοβουλία των μαθητικών Οργανώσεων της ΚΝΕ και τίτλο «Το φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον, δε θα πεθάνει μόνος, τσάκισέ τον». Οι μαθητικές Οργανώσεις της Κεντρο-Ανατολικής Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ διοργάνωσαν συναυλία στο Πολιτιστικό Κέντρο Τούμπας και οι μαθητικές Οργανώσεις της Δυτικής Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ στην πλατεία Ελευθερίας στην Ανω Ηλιούπολη.

  • Την Πέμπτη 26 Σεπτέμβρη, στις 7 μ.μ., στο αμφιθέατρο Β στο νέο κτίριο της Φιλοσοφικής του ΑΠΘ, η Νομαρχιακή Οργάνωση ΑΕΙ-ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ οργανώνει εκδήλωση με θέμα: «Το σύστημά τους σάπισε και τα σκυλιά τους βρωμάνε - Τσάκισε το φασισμό και το σύστημα που τον γεννά». Θα μιλήσει ο Γιώργος Μαργαρίτης, καθηγητής Σύγχρονης Ιστορίας της Σχολής Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ.
  • Πικετοφορία καταδίκης της δολοφονικής δράσης της Χρυσής Αυγής οργανώνει η Τομεακή Επιτροπή Υπαίθρου Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ, σήμερα, Τρίτη, στις 6.30 μ.μ. στην πλατεία του Λαγκαδά.
  • Σε εκδήλωση στα ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, με θέμα «Το σύστημά τους παρασάπισε. Τα μαντρόσκυλα λυσσάνε. Τσάκισε το φασισμό και το σύστημα που τον γεννά», θα μιλήσει την Πέμπτη 26 Σεπτέμβρη, στη 1 το μεσημέρι, ο Γρηγόρης Κλιγκόπουλος, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ και γραμματέας της ΟΠ Κεντρικής Μακεδονίας.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ