Παρασκευή 27 Σεπτέμβρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΘΕΡΜΗ: Παράσταση διαμαρτυρίας στη Δημοτική Επιχείρηση Υδρευσης - Αποχέτευσης Θέρμης πραγματοποίησε η Λαϊκή Επιτροπή, αντιδρώντας στις διακοπές υδροδότησης και τα αυξημένα τιμολόγια του νερού στα λαϊκά νοικοκυριά. Η διοίκηση του Δήμου και της ΔΕΥΑΘ στέλνει εκατοντάδες ειδοποιητήρια με την απειλή διακοπής και προβαίνει σε διακοπές υδροδότησης σε δεκάδες νοικοκυριά.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ: Κινητοποίηση για τα δικαιώματα των εργαζομένων στα ξενοδοχεία και τις τουριστικές επιχειρήσεις αλλά και για το δικαίωμα του λαού στον τουρισμό και τις διακοπές, διοργανώνει σήμερα το Συνδικάτο Επισιτισμού - Τουρισμού - Ξενοδοχείων, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, στις 4.30 μ.μ. στην πλατεία Κλαυθμώνος.

ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ: Με τα πόδια στην Αθήνα θα κατέβουν σχολικοί φύλακες από τη Βόρεια Ελλάδα διαμαρτυρόμενοι για τις απολύσεις - διαθεσιμότητες. Θα ξεκινήσουν αύριο Σάββατο, στις 7 το πρωί, από το δημαρχείο Θεσσαλονίκης και αναμένεται να φτάσουν στην πρωτεύουσα στο τέλος Οκτώβρη. Στη διαδρομή θα προστίθενται και άλλοι συνάδελφοί τους από τους νομούς που θα διέρχονται. Θα διαμένουν σε σκηνές ή σε κάποια καταλύματα που ενδεχομένως να τους παραχωρηθούν στη διαδρομή.

ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ: Απέλυσε τη συνδικαλίστρια Βίκυ Κορβέση - μέλος ΔΣ του σωματείου μισθωτών γιατρών ιδιωτικών νοσοκομείων, μετά από μια σειρά ακόμα απολύσεων. Το σωματείο ζητά την ανάκληση της απόλυσης, σημειώνοντας. «Οι μεγάλοι μονοπωλιακοί όμιλοι στο χώρο της Υγείας απολύουν εργαζόμενους, εντατικοποιούν την εργασία, μειώνουν μισθούς, διαλύουν κάθε κεκτημένο συλλογικό δικαίωμα».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ