Κυριακή 16 Γενάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ

Φωτ.

Συμπληρώθηκαν 40 μέρες από την ημέρα που έφυγε από κοντά μας, η ΜΑΡΙΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ, νικημένη από την «επάρατο», ύστερα από 5 ολόκληρα χρόνια άγριας προσπάθειας του δημίου να τη σύρει στην γκιλοτίνα. Ηρεμη, γαλήνια και με αξιοθαύμαστο θάρρος, όλα αυτά τα χρόνια, αμύνθηκε στη φονική μανία του δημίου της. Στη ζωή της, αντιμετώπισε όλες τις μικρές και μεγάλες περιπέτειες με καρτερία υποδειγματική ως σύζυγος και μητέρα.

Η πολυδιάστατη μόρφωσή της και ο πράος χαρακτήρας της ήταν τα όπλα, με τα οποία αμυνόταν στις δύσκολες στιγμές του οδοιπορικού της.

Στάθηκε πλάι στον σύντροφο της ζωής της ακοίμητος φρουρός με στοργή και φροντίδα σε όλους τους κατατρεγμούς του, ενθαρρύνοντάς τον με το αιώνιο γλυκό χαμόγελό της. Πιστή και αταλάντευτη οπαδός του ΚΚΕ, απαρνήθηκε τη μεγαλοαστική οικογενειακή της παράδοση κι έφυγε με το όραμα ενός κόσμου χωρίς εκμετάλλευση, αδικία και διωγμούς, όπως ταίριαζε στο χαρακτήρα της.

Στη μνήμη της, προσφέρω 100.000 δρχ. στην ΚΟ Πειραιά για την εκπλήρωση της αποστολής της και 100.000 δρχ. στον αγαπημένο της «Ριζοσπάστη».

Το 40ήμερο μνημόσυνό της θα γίνει σήμερα 16 Γενάρη, ημέρα Κυριακή, στις 10.00 π.μ., στον Αγιο Κωνσταντίνο Πειραιά.

Ο σύζυγός της Φάνης


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ