Πέμπτη 26 Απρίλη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Κορυφώνεται η κρίση

Σε ρήξη βρίσκονται πλέον οι σχέσεις του προπονητή της ΑΕΚ, Τόνι Σαβέφσκι, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ, Κορνήλιο Σιρχάουζ, μετά τις δηλώσεις που έκανε ο Σκοπιανός τεχνικός στην προχτεσινή συνέντευξη Τύπου.

Ο Ολλανδός, με δήλωσή του χτες, τόνισε πως ο Σαβέφσκι «θα κληθεί να μου εξηγήσει τι ακριβώς εννοεί», αναφερόμενος στα λεγόμενα του τελευταίου για... πόλεμο που δέχεται μέσα από την «Ενωση». Ο Σιρχάουζ, προσπαθώντας να ρίξει τους τόνους, μίλησε και για την προσφορά του προπονητή της ΑΕΚ, την οποία παραδέχτηκε, λέγοντας πως «ο Τόνι Σαβέβσκι δεν μπορεί να αντιμετωπίζεται σαν ένας οποιοσδήποτε προπονητής, αλλά υπό το πρίσμα της δωδεκαετούς προσφοράς του στην ομάδα».

Τέλος, ο πρόεδρος των «κιτρινόμαυρων» μίλησε για ενότητα, για ηρεμία και για μια από κοινού προσπάθεια προκειμένου να βρεθεί η καλύτερη για την ΑΕΚ λύση. «Θεωρώ ότι στην παρούσα πολύ κρίσιμη φάση για το μέλλον της ΑΕΚ, θα είναι φρόνιμο από όλους μας να αποφύγουμε τη δημιουργία μεγαλύτερης έντασης οξύνοντας τα αναπόφευκτα προβλήματα μίας εταιρίας που βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο. Η λύση, που όλοι θέλουμε για την ΑΕΚ, μπορεί να βρεθεί όταν εμπράκτως αποδειχθεί ότι, όσοι την υπηρετούν, θέτουν τα προσωπικά τους συμφέροντα στην υπηρεσία της ομάδας και όχι πάνω από αυτή».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ