Τρίτη 8 Οχτώβρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΜΕ
Μήνυμα αλληλεγγύης σε απεργούς στην Τουρκία

Τη συμπαράσταση του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος στους εργαζόμενους της «Leroy Merlin» στην Τουρκία, που βρίσκονται σε απεργία από τις 3 Οκτώβρη, εκφράζει με μήνυμά της η Γραμματεία Διεθνών Σχέσεων του ΠΑΜΕ. Στο μήνυμα σημειώνεται: «Η Γραμματεία του ΠΑΜΕ στον κλάδο εμπορίου και υπηρεσιών και τα σωματεία των εμποροϋπαλλήλων Αθήνας - Πειραιά, εκφράζουν την αλληλεγγύη και την υποστήριξή της στους εργαζόμενους της "Leroy Merlin" στην Τουρκία που βρίσκονται σε απεργία από τις 3 του Οκτώβρη.

Οπως γνωρίζετε η "Leroy Merlin" έχει και στη χώρα μας καταστήματα. Ενημερώσαμε τους εργαζόμενους του κλάδου μας για τον αγώνα σας για την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας με την πολυεθνική "Leroy Merlin". Ο αγώνας των εργαζομένων της "Leroy Merlin" αποδεικνύει ότι οι εργαζόμενοι σε κάθε πολυεθνική, σε κάθε χώρα, αντιμετωπίζουν τις ίδιες αντεργατικές απαιτήσεις των εργοδοτών.

Η ίδια η ζωή έχει αποδείξει ότι η υποταγή στις απαιτήσεις των καπιταλιστών, καθιστά τους εργαζομένους πιο ευάλωτους στις επόμενες απαιτήσεις τους. Η μόνη επιλογή, που έχουν οι εργαζόμενοι σε όλο τον κόσμο είναι να μην δεχθούν θυσίες για τα κέρδη των πολυεθνικών. Να δυναμώσει η ενότητά τους. Σε αυτόν τον αγώνα, οι εργαζόμενοι της "Leroy Merlin" στην Τουρκία πρέπει να γνωρίζουν ότι το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα στην Ελλάδα θα είναι στο πλευρό τους».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ