Τετάρτη 9 Οχτώβρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

*** Μαζική παράσταση διαμαρτυρίας στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας πραγματοποίησαν χτες εκπαιδευτικοί όλων των ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης, συνεχίζοντας τις κινητοποιήσεις τους ενάντια στις υποχρεωτικές μετακινήσεις δήθεν «πλεοναζόντων» συναδέλφων τους. Με την παρέμβασή τους ανάγκασαν σε αναβολή της προγραμματισμένης συνεδρίασης του ΑΠΥΣΔΕ που ήταν να πραγματοποιηθεί στη 1 το μεσημέρι. Οι εκπαιδευτικοί απαίτησαν να μη γίνει καμία μετακίνηση εκτός ΠΥΣΔΕ, καμία διαθεσιμότητα - απόλυση, ενώ έθεσαν και γενικότερα αιτήματα για τα σχολεία.

*** Το ΔΣ της Ενωσης Γονέων Δήμου Ηρακλείου Κρήτης διοργανώνει εκδήλωση σήμερα Τετάρτη, στις 6.30 μ.μ. στη Δημοτική Αίθουσα της Παλιάς Λαχαναγοράς (παραλιακή λεωφόρος Σοφοκλή Βενιζέλου έναντι μουσείου Φυσικής Ιστορίας). Καλεί τα ΔΣ των συλλόγων γονέων Νηπιαγωγείων και Δημοτικών Σχολείων του Δήμου, να συζητήσουν και να συντονίσουν τα αγωνιστικά τους βήματα κόντρα στις ελλείψεις εκπαιδευτικών, την υποχρηματοδότηση και γενικότερα τα προβλήματα των σχολείων.

*** Τον προγραμματισμό δράσεών τους για το επόμενο διάστημα συζητούν οι εκπαιδευτικοί δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που βρίσκονται σε διαθεσιμότητα. Την Παρασκευή 11 Οκτώβρη η Συντονιστική τους Επιτροπή καλεί σε γενική συνέλευση, στις 6 μ.μ., στο 6ο ΕΠΑΛ Αθήνας (Νέστου 4).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ