Κυριακή 13 Οχτώβρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ
Συνεχίζουν τον αγώνα οι διοικητικοί υπάλληλοι

Ο υπουργός Παιδείας κατέθεσε στη Βουλή τροπολογία (σε νομοσχέδιο που θα συζητηθεί την ερχόμενη βδομάδα) η οποία προβλέπει πειθαρχικό παράπτωμα για τους δημόσιους υπαλλήλους που δεν απογράφονται εντός δοσμένης προθεσμίας. Με αυτό τον τρόπο επιχειρεί να επιβάλλει την αναγκαστική απογραφή των διοικητικών υπαλλήλων με την απειλή ότι αν δεν το κάνουν θα τεθούν σε αργία.

Οι εργαζόμενοι στα πανεπιστήμια συνεχίζουν τις απεργιακές τους κινητοποιήσεις. Οι εργαζόμενοι στο ΕΜ Πολυτεχνείο, στα Πανεπιστήμια Αθήνας και Κρήτης, αποφάσισαν να μην υποκύψει κανένας υπάλληλος στους εκβιασμούς της κυβέρνησης και να μην αποστείλουν ατομικά τα στοιχεία τους. Παράλληλα, ο Σύλλογος Διοικητικών του ΕΜΠ την ερχόμενη Τετάρτη θα πραγματοποιήσει σύσκεψη στις 10 το πρωί με τη συμμετοχή συνδικάτων και ομοσπονδιών ιδιωτικού και δημοσίου τομέα.

Την ίδια στιγμή, οι εργαζόμενοι αποφάσισαν στο Πανεπιστήμιο Αθήνας και στο ΕΜΠ πενθήμερη απεργία από τη Δευτέρα, στα Πανεπιστήμια Πάτρας και Θεσσαλίας 24ωρη απεργία τη Δευτέρα και νέα Γενική Συνέλευση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ