Πέμπτη 17 Οχτώβρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Θηβαίος - Πασχαλίδης, μαζί

Ο Χρήστος Θηβαίος και ο Μίλτος Πασχαλίδης, από αύριο Παρασκευή και κάθε Παρασκευή θα βρίσκονται στο Σταυρό του Νότου (Φραντζή και Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος, τηλ. 210.9226.975). Τόπος συνάντησης τραγουδιών αλλά και ιστοριών που συνδέουν τους δύο τόσο διαφορετικούς αλλά και τόσο κοντινούς τραγουδοποιούς. Με πορείες που συχνά διασταυρώνονταν τα τελευταία 20 χρόνια, οι δύο σπουδαίοι τραγουδοποιοί αποφασίζουν να παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα που εκτός από τις καλύτερες στιγμές της δισκογραφίας του καθενός, θα περιλαμβάνει τραγούδια που έχουν αγαπήσει αλλά και καινούρια, ακυκλοφόρητα ακόμη τραγούδια.

Με αναφορές από το ιταλικό τραγούδι που γνώρισε και αγάπησε ο Χρήστος Θηβαίος στα φοιτητικά του χρόνια στην Μπολόνια, αλλά και το κρητικό τραγούδι που ενέπνεε τον Μίλτο Πασχαλίδη κατά τη διάρκεια των σπουδών του σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο, μέχρι τα στιγμιότυπα από τις συνεργασίες τους με σπουδαίους σύγχρονους δημιουργούς, όπως ο Θάνος Μικρούτσικος, το μόνο βέβαιο είναι πως η παρουσία τους στη σκηνή θα είναι απρόβλεπτη, ένας μουσικός διάλογος και ένα παιχνίδι με τη μνήμη, που κανείς δεν ξέρει πού μπορεί να οδηγήσει.

Μαζί τους οι μουσικοί: Μιρέλα Πάχου, ακορντεόν, πιάνο, τραγούδι. Μάξιμος Δράκος, πλήκτρα. Δημήτρης Σινογιάννης, ηλεκτρική κιθάρα. Ηλίας Δουμάνης, τύμπανα. Δημήτρης Μουτάφης, μπάσο. Ωρα έναρξης: 10.30 μ.μ. Είσοδος: 15 ευρώ με ποτό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ