Πέμπτη 24 Οχτώβρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Θετικό και το Β' δείγμα του Μανούσου

Θετικό (στην ουσία βηταμεθαζόνη), όπως αναμενόταν, βρέθηκε και το δεύτερο δείγμα του Γ. Μανούσου. Κλήθηκε λοιπόν ν' απολογηθεί, σήμερα, στην Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Super League. Ο ποδοσφαιριστής της Καλλονής τοποθετήθηκε - σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης - επί του θέματος, με τη φράση: «ΜΗΝ ΓΕΛΑΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑ, ΚΛΑΨΕ ΓΙΑΤΙ ΣΗΚΩΝΟΜΑΙ!!!!!!».

  • Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικών Συντακτών (ΠΣΑΤ) καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τη συμπεριφορά του μέλους του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ Παναιτωλικός, Γιάννη Λίτσα, σε βάρος του συντάκτη της εφημερίδας «Goal News» Ακη Τριανταφύλλου. Οπως αναφέρει η ανακοίνωση του Συνδέσμου Αθλητικογράφων, ο παράγοντας του Παναιτωλικού επιτέθηκε φραστικά στον δημοσιογράφο έξω από το γήπεδο στοχοποιώντας τον στους φιλάθλους της ομάδας του Αγρινίου που βρίσκονταν στο ίδιο σημείο.
  • Η 9η αγωνιστική της Super League ΟΠΑΠ, η οποία θα διεξαχθεί το Σάββατο, την Κυριακή και τη Δευτέρα, 26, 27 και 28 Οκτώβρη, αφιερώνεται για έβδομη συνεχή χρονιά στην πανευρωπαϊκή εκστρατεία κατά του ρατσισμού, που υλοποιεί η FARE (Football Αgainst Racism in Europe), υπό την αιγίδα της UEFA και της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ