Σάββατο 9 Νοέμβρη 2013 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΑΤΡΑΣ ΤΟΥ ΜΑΣ
Καταγγέλλει απεργοσπαστικό μηχανισμό

Με αφορμή την προχτεσινή πανεργατική απεργία, η Γραμματεία Πάτρας του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών καταγγέλλει, με ανακοίνωσή της, τη φοιτητική παράταξη ΔΑΠ - ΝΔΦΚ, καθηγητές και τις πρυτανικές αρχές για την οργάνωση απεργοσπαστικού μηχανισμού στη σχολή Μηχανικών ΗΥ, στις 6 Νοέμβρη.

Οπως αναφέρει, ενώ ο φοιτητικός σύλλογος, μέσα από τη Γενική του Συνέλευση, πήρε απόφαση συμμετοχής στην απεργία με το ΠΑΜΕ, «η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, διάφοροι μεγαλοκαθηγητές και οι πρυτανικές αρχές επιχείρησαν να γίνουν κανονικά τα μαθήματα στη Σχολή. Μάλιστα, ο αντιπρύτανης έδειξε τέτοιο ζήλο, που έφθασε στο σημείο να επιχειρεί, με συνεργείο να σπάσει τις αλυσίδες της κατάληψης με τανάλιες».

Το ΜΑΣ καλεί τους φοιτητές να δώσουν άμεσα απάντηση, να οργανωθούν στους συλλόγους και στα έτη τους, να οργανώσουν κινητοποιήσεις για κάθε μικρό και μεγάλο πρόβλημα. «Να μπούμε στον αγώνα, σημειώνει, για τη ζωή και το μέλλον μας, σε συμμαχία με τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους μαθητές. Να τους απαντήσουμε: Η νεολαία έχει ιδανικά, ούτε πουλιέται, ούτε προσκυνά!», καταλήγει η ανακοίνωση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ