Τετάρτη 13 Νοέμβρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΩΜΑΤΕΙΑ - ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ
Συζητούν για τον απολογισμό της απεργίας

Σε συνεδριάσεις και συνελεύσεις, σχεδιάζουν τα επόμενα βήματα

Σε απολογισμό της απεργίας στις 6/11 προχωρούν Σωματεία, Επιτροπές Αγώνα και Επιτροπές Ανέργων, μέσα από συνελεύσεις και συσκέψεις. Παράλληλα, αποφασίζουν για τα επόμενα βήματα της δράσης τους.

  • Σε συνέλευση προχωρά η Επιτροπή Αγώνα Εργαζομένων μέσω ΜΚΟ στον Πολιτισμό, σήμερα, Τετάρτη 13/11, στις 7 μ.μ., στα γραφεία του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων (3ης Σεπτεμβρίου 48Β, 3ος όροφος).
  • Πλατιά σύσκεψη διοργανώνει η Επιτροπή Ανέργων του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας σήμερα, Τετάρτη 13/11, στις 6.30 μ.μ. με θέμα την οργάνωση και την προστασία των ανέργων.
  • Ανοιχτή συνεδρίαση της Κεντρικής Διοίκησης και των Παραρτημάτων του, τη Δευτέρα 18/11 στις 5 μ.μ., πραγματοποιεί το Συνδικάτο Επισιτισμού - Τουρισμού - Ξενοδοχείων Αττικής. Καλεί τα επιχειρησιακά σωματεία και τους εργαζόμενους του κλάδου να συμμετάσχουν. Στη συνεδρίαση θα γίνει απολογισμός της απεργίας στις 6/11, θα συζητηθεί επικαιροποιημένο σχέδιο για τις κλαδικές Συλλογικές Συμβάσεις για τα Ξενοδοχεία, τον Επισιτισμό και τα Ζαχαρώδη και θα αποφασιστεί σχέδιο δράσης για το επόμενο διάστημα.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ