Πέμπτη 14 Νοέμβρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΝΕΟΛΑΙΑ
Εκδηλώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ

Εκδηλώσεις αφιερωμένες στην 40ή επέτειο του Πολυτεχνείου με σύνθημα «Με αγώνα και θυσία γράφεται η Ιστορία» διοργανώνουν αυτές τις μέρες οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ. Το σημερινό τους πρόγραμμα έχει ως εξής:

Η Τομεακή Οργάνωση ΤΕΙ Πειραιά της ΚΝΕ, στη 1 μ.μ., στο αμφιθέατρο Α011. Ομιλητής Θοδωρής Χιώνης, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ.

Η Τομεακή Οργάνωση Φυσικομαθηματικής Αθήνας της ΚΝΕ, στη 1 μ.μ., στο αμφιθέατρο Ιππαρχος του Φυσικού. Ομιλητής Ανέστης Προυσανίδης, στέλεχος της ΚΝΕ.

Η Τομεακή Οργάνωση Υγείας ΑΕΙ της ΚΝΕ, στις 2.30 μ.μ., στο αμφιθέατρο 2ου ορόφου της Νοσηλευτικής. Ομιλητής Κώστας Μπορμπότης, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

Η Τομεακή Οργάνωση Πανεπιστημίου Πειραιά της ΚΝΕ, στις 12 το μεσημέρι, στο αμφιθέατρο 001. Ομιλητής Νίκος Σταματόπουλος, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

Η Τομεακή Οργάνωση Γεωπονικής Αθήνας της ΚΝΕ, στις 12 το μεσημέρι, στη Β' αίθουσα κάτω από το αμφιθέατρο Σίδερη. Ομιλητής Θοδωρής Κωτσαντής, στέλεχος της ΚΝΕ.

Η Τομεακή Οργάνωση ΤΕΙ Αθήνας της ΚΝΕ, στη 1 μ.μ., στο αμφιθέατρο ΣΑΕΤ. Ομιλητής Σταύρος Σκουλλής, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

Η Τομεακή Οργάνωση ΣΕΥΠ Αθήνας της ΚΝΕ, στις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα 3 του κτιρίου της Θηβών. Ομιλητής Αντρέας Σοφιανός, στέλεχος της ΚΝΕ.

Οι Οργανώσεις της ΚΝΕ στην ΑΣΠΑΙΤΕ, στη 1 μ.μ., στην αίθουσα 203. Ομιλητής Αρης Ευαγγελίδης, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

Η Τομεακή Οργάνωση ΑΕΙ-ΤΕΙ Λάρισας της ΚΝΕ, στη 1 μ.μ., στο ΤΕΙ Λάρισας. Ομιλητής Χρήστος Κουβέλας, μέλος του Συμβουλίου Περιοχής Θεσσαλίας της ΚΝΕ.

Η Τομεακή Επιτροπή Χίου του ΚΚΕ και το Τομεακό Συμβούλιο Χίου της ΚΝΕ, στις 7 μ.μ., στην πλατεία της Χίου (καφενείο Σαρίκα). Ομιλητής Γιώργης Αμπαζής, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Χίου του ΚΚΕ.

Η Τομεακή Οργάνωση ΤΕΙ Πάτρας της ΚΝΕ, στις 11 π.μ., στο μικρό αμφιθέατρο του ΤΕΙ. Ομιλήτρια Τασούλα Μπάτσικα, Γραμματέας του Τομεακού Συβουλίου ΤΕΙ Πάτρας της ΚΝΕ.

Η Τομεακή Οργάνωση ΑΕΙ Πάτρας της ΚΝΕ, στις 12 το μεσημέρι, στο ΑΘΕ 10. Ομιλητής Θανάσης Σγούρος, μέλος του Συμβουλίου Περιοχής Πελοποννήσου της ΚΝΕ.

Η Τομεακή Επιτροπή Μεσσηνίας του ΚΚΕ, στη 1 μ.μ., στο ΤΕΙ Καλαμάτας. Ομιλητής Δημήτρης Οικονομάκος, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Πελοποννήσου του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ