Πέμπτη 14 Νοέμβρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ
Σήμερα, Πέμπτη

-- Οι ΚΟΒ Πύργου διοργανώνουν ομιλία στο Νοσοκομείο Πύργου, στις 12 μ. με θέμα: «Οι θέσεις του ΚΚΕ για την Υγεία», με ομιλητή τον Χ. Γιάνναρο, μέλος της ΤΕ Ηλείας του ΚΚΕ.

-- Στις 8 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση - συζήτηση στο καφενείο-ψησταριά «Μπακογιάννη», έναντι του Νοσοκομείου Τρικάλων, με θέμα: «Οι πολιτικές εξελίξεις και η πρόταση του ΚΚΕ για τη Λαϊκή Συμμαχία». Θα μιλήσει η Ειρήνη Πετράκη, μέλος της ΤΕ Πόλης Τρικάλων του ΚΚΕ.

Αύριο, Παρασκευή

-- Συγκέντρωση με θέμα «Η πολιτική πρόταση του ΚΚΕ για τη διέξοδο από την κρίση, για τη λαϊκή πάλη ενάντια στη φασιστική Χρυσή Αυγή», θα πραγματοποιηθεί, στις 7 μ.μ., στα Γλυκά Νερά, στην αίθουσα πολλαπλών δραστηριοτήτων του Δήμου Παιανίας. Θα μιλήσει ο Βάλσαμος Συρίγος, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

-- Η ΚΟΒ Κατασκευών Πάτρας θα πραγματοποιήσει ομιλία στην Selman, στις 7 π.μ., με ομιλητή τον Δ. Βελόνα, Γραμματέα της ΚΟΒ Κατασκευών.

-- Η ΚΟΒ Υγείας Πάτρας θα πραγματοποιήσει εκδήλωση με θέμα «Συγχωνεύσεις - Συνενώσεις Νοσοκομείων - Οι θέσεις του ΚΚΕ», στις 12 μ., στο Νοσοκομείο Θώρακος, με ομιλητή τον Νίκο Καραθανασόπουλο, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ