Παρασκευή 15 Νοέμβρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΔΙΕΘΝΗ
ΡΩΣΙΑ
Παρουσιάστηκαν τα αντιπυραυλικά συστήματα ΤΟR-Μ2

ΜΟΣΧΑ.--

Το νέο σύστημα αντιπυραυλικής άμυνας TOR -Μ2 παρουσίασε η ρωσική αμυντική βιομηχανία Αλμάζ - Αντέι, ως μία εξέλιξη των συστημάτων TOR-Μ1, σε μία περίοδο όξυνσης των εξοπλιστικών ανταγωνισμών, που αναπτύσσονται στο πλαίσιο των ιμπεριαλιστικών αντιθέσεων. Σύμφωνα με τον επικεφαλής του ερευνητικού τμήματος της εταιρείας, το νέο σύστημα χαρακτηρίζεται μοναδικό στο είδος του, έχοντας βελτιώσει εξαιρετικά την ακρίβεια και το βεληνεκές του. Τα TOR-Μ2 έχουν μεγαλύτερη δυναμική, καλύτερη ακρίβεια επίτευξης στόχων και βελτιωμένη δυνατότητα μεταφοράς.

Τα συστήματα ΤΟR σχεδιάστηκαν για να καλύπτουν μικρές έως και μεσαίες αποστάσεις, με πυραυλικό σύστημα εδάφους - αέρος, σύστημα αναχαίτισης αεροσκαφών, πυραύλους Κρουζ, μη επανδρωμένα αεροσκάφη και βαλλιστικούς στόχους.

Το νέο σύστημα ΤΟR - Μ2 δοκιμάστηκε επιτυχώς και οι μικρότεροι σε μέγεθος πύραυλοι επιτρέπουν τη μεταφορά διπλάσιου αριθμού. Πύραυλοι, οι οποίοι, σύμφωνα με τα ρωσικά ΜΜΕ, έχουν ήδη πάρει έγκριση για μαζική παραγωγή, ώστε να ενταχθούν στο ρωσικό στρατό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ